Lifestyle

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Οι αντιδράσεις για την ατάκα της έξω από τη Βουλή (vid)

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Οι αντιδράσεις για την ατάκα της έξω από τη Βουλή (vid)
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η ατάκα της στο τελευταίο επεισόδιο του GNTM σήκωσε αντιδράσεις. Τι ειπώθηκε στην εκπομπή "Το πρωινό".

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Άναψε φωτιές στην εκπομπή “Το Πρωινό”, η ατάκα της στην Ασημίνα, την ώρα που βρισκόταν έξω από τη Βουλή. Συγκεκριμένα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είπε στην διαγωνιζόμενη του GNTM 2: «Ασημίνα είσαι μπροστά από τη Βουλή των Ελλήνων. Δώστα όλα. Είσαι η μόνη που περνάς μπροστά από το Σύνταγμα. Έχεις 300 βουλευτές. Τι άλλο θες κορίτσι μου; Στον πιο κεντρικό δρόμο της Ελλάδας είσαι». Ατάκα που προκάλεσε αντιδράσεις από το καστ της πρωινής εκπομπής, με την Αφροδίτη Γραμμέλη και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να “ξεσπούν”.

«Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φαντάζομαι ότι δεν ντρέπεται. Εγώ θα ντρεπόμουν αν το έβλεπα αυτό. Ελπίζω να της ξέφυγε. Μπροστά από τη Βουλή των Ελλήνων δεν λες σε ένα κορίτσι με το βρακί και το σουτιέν δώσ’τα όλα. Είναι το σύμβολο της ελληνικής Δημοκρατίας. Στάσου ρε φίλε. Που είσαι; Στη Βουλή των Ελλήνων μπροστά με το βρακί και το σουτιέν, «δώσ’ τα όλα». Τι να δώσει;».

Παράλληλα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σχολίασε τα εξής, στο ίδιο κλίμα με την Αφροδίτη Γραμμέλη: «Αυτό είναι άλλο ένα παράδειγμα, πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δείχνει μια έλλειψη παιδείας, μια έλλειψη μόρφωσης η κοπέλα»!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments