Lifestyle

Χριστίνα Μπόμπα: «Ευτυχία για μένα είναι ο Σάκης»

Χριστίνα Μπόμπα: «Ευτυχία για μένα είναι ο Σάκης»
Χριστίνα Μπόμπα: Η σύντροφος του Σάκη Τανιμανίδη μίλησε για τον γάμο της με τον παρουσιαστή, αλλά και για την συμμετοχή της στο φετινό The Voice.

Χριστίνα Μπόμπα: Η γνωστή παρουσιάστρια ήταν καλεσμένη του Νίκου Μουτσινά στην εκπομπή, “Καλό μεσημεράκι”. Ένα από τα πρώτα θέματα που συζήτησε ήταν την απόφαση της να πει ναι σε τηλεοπτική πρόταση. Η Χριστίνα Μπόμπα είναι φέτος στο πλευρό του Γιώργου Λιανού στο The Voice. «Και χωρίς τον Λιανό θα έλεγα ναι», αποκάλυψε και εξήγησε ότι μέχρι σήμερα δεν της είχε γίνει κάποια πρόταση που να είναι «Χριστίνα» όπως είπε.

«Περνάμε τέλεια, με τον Γιώργο είμαστε σαν οικογένεια» και σε αυτό συνέβαλε το ότι ο Γιώργος Λιανός ήταν η μοναδική παρέα του ζεύγους επί δύο χρόνια στον Άγιο Δομίνικο. Ωστόσο το μεγαλύτερο μέρος της συζήτησης αφορούσε τον γάμο της με τον Σάκη Τανιμανίδη και τα ταξίδια που κάνει το ζευγάρι σε όλοι τον κόσμο. «Δεν έχουμε βάλει την παράμετρο της βαρεμάρας απλά είμαστε και οι δύο τρελοί» είπε για το γεγονός ότι κάνουν παράτολμα πράγματα.

Χριστίνα Μπόμπα: Η ζωή της στην τηλεόραση

«Με τον Σάκη νιώθω ευτυχισμένη. Αλήθεια είναι!» είπε και εξήγησε ότι «Ευτυχία για μένα είναι ο Σάκης». «Αισθάνομαι ευλογημένη στη ζωή μου για πολλά πράγματα αλλά αισθάνομαι ευλογημένη που ερωτεύτηκα παράφορα τον άντρα που παντρεύτηκα. Είμαι πολύ τυχερή», είπε χαρακτηριστικά για τον Σάκη Τανιμανίδη. «Έχει ελαττώματα αλλά πρέπει να σκεφτώ πρώτα. Μπροστά στα προτερήματα είναι αμελητέα».

Πόσο έχει αλλάξει η καθημερινότητά της με τα πολύωρα γυρίσματα; «Προσπαθούμε να βρεθούμε. Επειδή εγώ ξεκινάω κάτι που ο Σάκης κατέχει πολύ έχω κάποιον να με συμβουλεύσει». «Αισθάνομαι άνετα και όταν ανεβαίνω στη σκηνή και στα backstage» είπε η Χριστίνα που όμως ομολόγησε ότι ενσωματώνει το άγχος όλων των οικογενειών στα παρασκήνια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments