Αθλητισμός

Ίλια Ίβιτς: Οι υποψήφιοι στόχοι και η περίπτωση Ινσούα

Ίλια Ίβιτς: Οι υποψήφιοι στόχοι και η περίπτωση Ινσούα
Ίλια Ίβιτς: Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ "τρέχει" από τώρα τα μεταγραφικά ζητήματα. Τι "παίζει" με Ινσούα.

Ίλια Ίβιτς: Μπορεί να βρισκόμαστε στα μέσα Οκτώβρη, ωστόσο ο τεχνικός διευθυντής της “Ένωσης” έχει κάνει ήδη την προεργασία του για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου αλλά και του προσεχούς καλοκαιριού. Σύμφωνα με τη Live Sport, ο Ίλια Ίβιτς έχει ήδη προγραμματίσει ταξίδια στο εξωτερικό, ούτως ώστε να έρθει σε επαφή με συλλόγους και μάνατζερ, αλλά και να τσεκάρει ποδοσφαιριστές που βρίσκονται ψηλά στη λίστα του. Το δημοσίευμα τονίζει ότι ο Ίβιτς θα τσεκάρει μεταξύ άλλων περιπτώσεις σέντερ μπακ, είτε για τον χειμώνα, είτε για το καλοκαίρι. Το θέμα του σέντερ μπακ απασχολεί ιδιαίτερα την “Ένωση”, καθώς το μέλλον του δανεικού Βράνιες αλλά και του Τσιγκρίνσκι δεν είναι… διευθετημένο.

Η περίπτωση Ινσούα

Ένα από τα σενάρια που έχει προκύψει το τελευταίο διάστημα αφορά και τον Εμάνουελ Ινσούα, ο οποίος αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό. Το συμβόλαιο του Αργεντινού αριστερού μπακ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020 και τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η “Ένωση” δεν θα έλεγε “όχι” στην περίπτωσή του, αλλά στην παρούσα φάση δεν προκύπτει κάτι παραπάνω, καθώς έχουν τεθεί άλλες προτεραιότητες για την ενίσχυση του ρόστερ.

Tι “παίζει” με Μεγιάδο

Ο ΟΦΗ πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία μέχρι τώρα στη Super League 1, δείχνοντας ότι είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα πρότζεκτ του φετινού πρωταθλήματος. Ένας από τους πρωταγωνιστές της ως τώρα πορείας είναι και ο Αργεντινός μέσος, Μιγκέλ Μεγιάδο, ο οποίος είναι ένα από τα «όπλα» του Γιώργου Σίμου, δείχνοντας σχεδόν κάθε εβδομάδα το πόσο πολύτιμη είναι η συνεισφορά του στην ενδεκάδα.

Την ίδια ώρα, για τον Μεγιάδο υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από τους «μεγάλους» της Super League. Τις προηγούμενες ημέρες υπήρξε η πληροφορία για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, ενώ σήμερα η Sportday αναδεικνύει και την περίπτωση της ΑΕΚ. Αν πάντως κάνει κρούση η Ένωση στην Τσακαρίτα -όπου ανήκει- για τον παίκτη, θα το πράξει σε συνεννόηση με τους Κρητικούς, όπως τονίζει το δημοσίευμα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments