Αθλητισμός

Νίκος Νταμπίζας: “Βαριές” εκφράσεις στους παίκτες του Παναθηναϊκού

Νίκος Νταμπίζας: “Βαριές” εκφράσεις στους παίκτες του Παναθηναϊκού
Νίκος Νταμπίζας: Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού χρησιμοποίησε «σκληρή» γλώσσα σε ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές τη Δευτέρα (7/10).

Νίκος Νταμπίζας: Έξαλλος ήταν ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού με τη συμπεριφορά αρκετών παικτών της ομάδας στην ομιλία του σε αυτούς τη Δευτέρα (7/10). Ο ίδιος χρησιμοποίησε «βαριές» εκφράσεις, λέγοντας τους, σύμφωνα με το «sportime.gr» μεταξύ άλλων: «Είστε κ@λόπαιδα! Δεν συμπεριφέρεστε σαν επαγγελματίες. Κοιτάξτε να συμμορφωθείτε. Άλλους τους βρίσκω τα ξημερώματα, άλλοι έρχονται ό,τι ώρα να ‘ναι στις προπονήσεις, άλλοι παίζουν με το κινητό λες και είναι σε εκδρομή.

Ο εσωτερικός κανονισμός λέει πως η χρήση κινητών τηλεφώνων απαγορεύεται όταν οι παίκτες κάνουν θεραπεία και φυσικά όταν γίνονται ομιλίες. Αυτό δεν είναι εικόνα ομάδας, πρέπει να αλλάξετε αλλιώς θα σας αλλάξω εγώ! Υπάρχουν κανονισμοί, οι οποίοι προφανώς δεν τηρούνται. Από εδώ και πέρα θα αυστηροποιηθούν».

Μάλιστα, ο τεχνικός διευθυντής του «Τριφυλλιού» φέρεται να χρησιμοποίησε ακόμα πιο σκληρούς χαρακτηρισμούς. Φυσικά, ο Γιοάν Μολό αποτελεί τον πιο… άτακτο της ομάδας, εξ ου και το τελεσίγραφο που του δόθηκε. Ένας ακόμη ποδοσφαιριστής που φέρεται να μην τηρεί τον εσωτερικό κανονισμό είναι ο Ούφε Μπεκ. Πάντως, ο ίδιος διέψευσε τα σχετικά δημοσιεύματα, ενώ την Πέμπτη οι «πράσινοι» ενημέρωσαν ότι έβγαλε το πρώτο μέρος του προγράμματος. Η διακοπή του πρωταθλήματος αποτελεί ένα πολύ γερό καμπανάκι προς τους παίκτες, προκειμένου να είναι συνεπείς και να επαναφέρουν την ομάδα στον καλό δρόμο.

Παναθηναϊκός: Τον «πληγώνει» η απουσία ενός ακόμα έμπειρου φορ

Το ξεκίνημα της σεζόν για το «Τριφύλλι» δεν είναι ιδανικό, καθώς η ομάδα του Γιώργου Δώνη έχει συγκεντρώσει μόλις πέντε βαθμούς στις πρώτες έξι αγωνιστικές της φετινής Super League όταν στο ίδιο χρονικό σημείο της περσινής σεζόν είχαν καταφέρει να συγκεντρώσουν τους διπλάσιους.

Η νίκη της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στον Πανιώνιο (1-0) και η ισοπαλία στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (1-1) έφεραν αισιοδοξία στις τάξεις του Παναθηναϊκού, αλλά η ήττα από την Ξάνθη στη Ριζούπολη (1-0) «προσγείωσε» απότομα την ομάδα, παρά το γεγονός πως έχει αρκετά παράπονα από τους διαιτητές της αναμέτρησης, τόσο για το ακυρωθέν γκολ του Ζαχίντ στο 29ο λεπτό, αλλά και το νικητήριο τέρμα των Ακριτών στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Το γεγονός ότι ο Φεντερίκο Μακέντα δεν ήταν 100% έτοιμος να αγωνιστεί ως βασικός στην αναμέτρηση στοίχισε αρκετά στους «πράσινους», παρά το γεγονός ότι είχαν ακόμη τρεις επιθετικούς στο ρόστερ. Όπως αναφέρει η «Πράσινη», η επιλογή του Γιώργου Δώνη να μην ξεκινήσει κανέναν εκ των Περέα, Καμπετσή και Βέργου δείχνει πολλά για το φετινό ρόστερ. Ο Έλληνας τεχνικός δεν εμπιστεύεται κανέναν εκ των τριών τους για βασικό και σαφέστατα η απουσία ενός έμπειρου επιθετικού στην ομάδα την έχει «πληγώσει» αρκετά. Αυτό το πρόβλημα μπορεί να λυθεί μόνο τον Γενάρη, αρκεί να μην είναι πολύ αργά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments