Video

Globetrotters: Τρομερός καυγάς ανάμεσα στον Χάρη και την Αντελίνα Βαρθακούρη

Globetrotters: Τρομερός καυγάς ανάμεσα στον Χάρη και την Αντελίνα Βαρθακούρη
Globetrotters: Ένα απίστευτα αστείο στιγμιότυπο διαδραματίστηκε ανάμεσα στην Αντελίνα και τον Χάρη Βαρθακούρη.

Globetrotters: Το νέο ταξιδιωτικό παιχνίδι περιπέτειας του Star έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Τετάρτης 9 Οκτωβρίου 2019.  Ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους βρίσκονται και ο Χάρης με την Αντελίνα Βαρθακούρη. Το ζευγάρι αποφάσισε να ταξιδέψει σε 12 διαφορετικές χώρες και πρέπει να περάσει με επιτυχία τις δοκιμασίες που θα του ανατεθεί και σχετίζονται με τις συνήθειες, τις παραδόσεις και τα έθιμα του κάθε τόπου, που επισκέπτεται. Ο πρώτος σταθμός του Χάρη και της Αντελίνας Βαρθακούρη είναι η Νέα Ζηλανδία.

Ωστόσο, κατά την διάρκεια της βόλτας τους στην περιοχή πραγματοποιήθηκε και ο πρώτος τους καυγάς. Συγκεκριμένα, ο Χάρης Βαρθακούρης αντικρίζοντας μια ωραία γυναίκα να περνάει από δίπλα του έκανε έναν ήχο ενθουσιασμού, με την αγαπημένη του να τον κατηγορεί ότι φλέρταρε. Έτσι λοιπόν, άρχισαν να μαλώνουν με την Αντελίνα Βαρθακούρη να φωνάζει για το εν λόγω περιστατικό.

«Τι λιγούρης είσαι; Σκέψου τι κάνεις όταν είσαι μόνος σου!» είπε εκνευρισμένη η τηλεπαρουσιάστρια στον σύζυγό της, δηλώνοντας μετά στην κάμερα: «Βλέπουμε κι ωραίες γυναίκες, ο Χάρης δηλαδή τις έχει δει όλες!». Στη συνέχεια παραπονέθηκε στον Χάρη ότι όντως εκνευρίστηκε, με τον τραγουδιστή να λέει «τα εν οίκω με εν δήμω… Ούτε που θυμάμαι ποια ήταν!». «Απορώ την πατσαβούρα που σου άρεσε!» απάντησε η Αντελίνα σε έναν σχεδόν… ξεκαρδιστικό καβγά!

Στη συνέχεια το ζευγάρι τσακώθηκε και για το ποιος από τους δύο είναι ο καλύτερος οδηγός.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments