Αθλητισμός

Πέδρο Μαρτίνς: Περιμένει περισσότερες αποδείξεις από τον Μπρούνο

Πέδρο Μαρτίνς: Περιμένει περισσότερες αποδείξεις από τον Μπρούνο
Πέδρο Μαρτίνς: Ο Πορτογάλος τεχνικός εμπιστεύεται τον Μπρούνο, αλλά θέλει να δει ακόμα περισσότερα πράγματα από αυτόν.

Πέδρο Μαρτίνς: Ο Μπρούνο ήταν από τους παίκτες που είχαν κάνει εντύπωση στον Πορτογάλο τεχνικό από το ξεκίνημα της προετοιμασίας του Ολυμπιακού στην Αυστρία. Μάλιστα, μετά το τέλος της προετοιμασίας των «ερυθρολεύκων» ο Πορτογάλος τεχνικός είχε δηλώσει ότι: «Αν πρέπει να κρατήσω ένα όνομα που μας έχει κάνει έκπληξη, θα έλεγα τον Μπρούνο γιατί είδα από την αρχή ότι μπορεί να συμμετέχει με εμάς και κάνει αυτά που θέλουμε από τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή».

Ωστόσο, μετά την εμφάνιση του κόντρα στην Μπασακσεχίρ στην Κωνσταντινούπολη, όπου υπέπεσε σε πέναλτι, ο Βραζιλιάνος άσος έχει «εξαφανιστεί». Ο ίδιος δεν έχει αγωνιστεί σε κανένα παιχνίδι από τότε, ενώ δεν έχει βρεθεί ούτε στην αποστολή σε κάποια αναμέτρηση. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Φως των Σπορ», ο Μαρτίνς περιμένει έμπρακτες αποδείξεις από τον Μπρούνο για να τον βάλει ξανά στο rotation της ομάδας και να του δώσει χρόνο συμμετοχής.

Αποδείξεις σαν κι αυτές στο χθεσινό φιλικό με τους Νέους, με τον Βραζιλιάνο να βάζει γκολ και να δίνει ασίστ για άλλο ένα. Και ο ίδιος ο Μαρτίνς έχει πει ότι τον Μπρούνο θα τον ξαναδούμε σύντομα σε επίσημα ματς, διότι ένας παίκτης δεν μπορεί να «καεί» από ένα παιχνίδι. Οπότε το «μπαλάκι» βρίσκεται ξανά στα χέρια του Βραζιλιάνου άσου, ο οποίος καλείται να αποδείξει στον προπονητή του ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα.

Ολυμπιακός: Οι λόγοι της απομάκρυνσης του Ρικάρντο Πέρες

Οι άνθρωποι των Πειραιωτών δεν έβλεπαν καμία εξέλιξη στις ακαδημίες τα τελευταία χρόνια και δεν είχαν μείνει καθόλου ικανοποιημένοι με την δουλειά που γίνεται. Για τον λόγο αυτό αποφάσισαν να απομακρύνουν τον Ρικάρντο Πέρες από του πόστο του προπονητή της Κ19.

Το τελευταίο διάστημα η Κ19 του Ολυμπιακού δεν πατάει καλά στον αγωνιστικό χώρο. Το κλίμα στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο ήταν πολύ βαρύ για τον Πορτογάλο προπονητή, μετά την ήττα με 2-1 από τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι για το Youth League, αλλά και την εκτός έδρας ήττα με 1-0 από τον Αρη για το πρωτάθλημα. Καλές οι ιδέες, καλή η θεωρία, αλλά στην πράξη δεν προχωρούσε το πλάνο του Πορτογάλου.

Τον Ρικάρντο Πέρες αναμένεται να αντικαταστήσει ο Αντώνης Νικοπολίδης. Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας ο οποίος φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού για επτά χρόνια (2004-2011), ετοιμάζεται και πάλι να πιάσει δουλειά στο Λιμάνι. Ο 48χρονος πρώην προπονητής της Εθνικής Ελλάδος Κ-21, επιστρέφει στον Ολυμπιακό για να αλλάξει την εικόνα της κ-19.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments