Video

Σοφία Βογιατζάκη: Με αυτόν τον γνωστό ηθοποιό ήταν τρελά ερωτευμένη

Σοφία Βογιατζάκη: Με αυτόν τον γνωστό ηθοποιό ήταν τρελά ερωτευμένη
Σοφία Βογιατζάκη: Τον έβλεπα και έλεγα «Παναγία μου, τι είναι αυτό;»

Σοφία Βογιατζάκη: Για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στον χώρο εργασίας της μίλησε η Σοφία Βογιατζάκη. «Είμαι μεταξύ Αθήνας και Κύπρου, λόγω των γυρισμάτων για τα “Αστέρια στην άμμο”, μια πάρα πολύ ωραία δουλειά, είμαι πολύ χαρούμενη και με τους συντελεστές… Έχω περάσει πολύ άσχημα σε δουλειές, με συνεργάτες που δεν μπορούσα να συνεννοηθώ, με συνεργάτες που δεν είχαν καλή πρόθεση για το συνολικό αποτέλεσμα της δουλειάς, που τους ενδιέφερε μόνο η πάρτη τους», είπε η ηθοποιός στην εκπομπή «Happy Day».

Η ταλαντούχα ηθοποιός δεν παρέλειψε να αποκαλύψει και με ποιον ηθοποιό ήταν ερωτευμένη, όταν ήταν ακόμα παιδί. «Ήμουν τρελή για τον Γιώργο Νινιό, ερωτευμένη! Όχι, δεν είχα αφίσες του στο δωμάτιό μου γιατί είναι λίγο πιο… κουλτούρα και διανόηση το αγόρι… Στα “Βαμμένα κόκκινα μαλλιά” τον έβλεπα και έλεγα “Παναγία μου, τι είναι αυτό;”».

Ποια είναι η Σοφία Βογιατζάκη

Η Σοφία Βογιατζάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Από μικρή ηλικία ξεκίνησε να ασχολείται με το χορό και συγκεκριμένα με το μπαλέτο για 11 χρόνια. Μετά από ένα ατύχημα αποφάσισε να σπουδάσει υποκριτική και να δουλέψει ως ηθοποιός.

Έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο ως ηθοποιός τη σεζόν 2001-2002 στην κωμική σειρά του Λευτέρη Παπαπέτρου Είσαι το Ταίρι Μου στο MEGA. Ακολούθησε η συμμετοχή της στο τηλεπαιχνίδι “Τα τετράγωνα των αστέρων” ενώ τις σεζόν 2003-2005 υπήρξε συμπαρουσιάστρια του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην πρωινή εκπομπή του MEGA “Όμορφος Κόσμος το πρωί”. Το 2004 συμμετείχε ως guest στις σειρές Η Νταντά και Επτά Θανάσιμες Πεθερές.

Τη σεζόν 2005-2006 είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στον όγδοο κύκλο της καθημερινής σειράς Απαγορευμένη Αγάπη ενώ συμμετείχε στις σειρές Στο Παρά Πέντε και Το Κόκκινο Δωμάτιο. Ακολούθησαν η συμμετοχή της στις Επτά Θανάσιμες Πεθερές ενώ τις σεζόν 2007-2009 έπαιξε στις σειρές Λατρεμένοι μου γείτονες, “7 Ζωές” και “Το Σόι μου μέσα”. Το 2014 έκανε ένα πέρασμα από τη σειρά Κάτω Παρτάλι ενώ το 2015 παρουσίασε μαζί με τις Νόνη Δούνια, Δέσποινα Καμπούρη και Έλενα Παπαβασιλείου την καθημερινής απογευματινή εκπομπή “Γυναίκες” στο epsilontv.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments