Video

Τόλμη και Γοητεία: Τι αποκάλυψε η “Μπρουκ” στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά (vid)

Τόλμη και Γοητεία: Τι αποκάλυψε η “Μπρουκ” στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά (vid)
Τόλμη και Γοητεία: H διάσημη ηθοποιός θα μείνει δύο μέρες στην Αθήνα.
Τόλμη και Γοητεία: Η «Μπρουκ» της «Τόλμη και Γοητεία», κατά κόσμο Κάθριν Κέλι Λάνγκ βρίσκεται στην χώρα μας τις τελευταίες ημέρες καθώς  η γνωστή ηθοποιός θα συμμετάσχει στο σίριαλ του Ανδρέα Γεωργίου «8 λέξεις».  Η Κάθριν Κέλι Λάνγκ και όλοι οι ηθοποιοί της σειράς «8 λέξεις» βρέθηκαν σήμερα σε αθηναϊκό ξενοδοχείο και μίλησαν στους δημοσιογράφους για τη συνεργασία της διάσημης ηθοποιού με τον Ανδρέα Γεωργίου αλλά και το ρόλο που θα παίξει στις «8 λέξεις».

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της διάσημης ηθοποιού, η διαμονή της στην Αθήνα θα διαρκέσει δύο μέρες  και μετά θα πετάξει για Κέρκυρα όπου και θα πάρει μέρος στα γυρίσματα της σειράς.

Η 58χρονη ηθοποιός  βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά “Καλό μεσημεράκι” και μάλιστα προσπάθησε αρκετές φορές να μιλήσει την ελληνική γλώσσα χαιρετίζοντας το κοινό στην ελληνική γλώσσα. Το στούντιο της εκπομπής είχε μετατραπεί στο ύφος της Τόλμης και Γοητείας ενώ η συνεργάτης του Νίκου Μουτσινά, Ματίνα Νικολάου, εμφανίστηκε ως Sally Spectra.

Όπως αποκάλυψε η ίδια, είναι η τρίτη φορά που βρίσκεται στην Ελλάδα, πως έχει βρεθεί στη Σκόπελο για καλοκαιρινές διακοπές και πως ήδη είναι γιαγιά καθώς η 22χρονη κόρη της αν και σε μικρή ηλικία, έχει γίνει μητέρα.

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη που παραχώρησε στο καλό Μεσημεράκι:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments