Αθλητισμός

Βαγγέλης Γραμμένος: Φήμες για απομάκρυνση του από την ΕΠΟ

Βαγγέλης Γραμμένος: Φήμες για απομάκρυνση του από την ΕΠΟ
Βαγγέλης Γραμμένος: Σύμφωνα με δημοσιεύματα η παραμονή του Βαγγέλη Γραμμένου στην προεδρία της ΕΠΟ μόνο σίγουρη δεν είναι.

Βαγγέλης Γραμμένος: Μπορεί να μην βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο για τη θέση του προέδρου στην ΕΠΟ, αλλά δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξει μια αλλαγή. Ο Βαγγέλης Γραμμένος ξεκίνησε με πολλά όνειρα τη θητεία του όμως τα πράγματα φαίνεται πως έχουν αλλάξει τον τελευταίο καιρό.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ έχει ευθύνη για την εικόνα της Εθνικής ομάδας που παρά τις αλλαγές που έχουν γίνει εξακολουθεί να έχει αποκαρδιωτική εικόνα. Όπως γράφει η Live Sport, ο Βαγγέλης Γραμμένος δεν ελέγχει την πλειοψηφία του συμβουλίου του και τις τελευταίες μέρες φημολογείται πως είναι πιθανό να υπάρξει νέα παρέμβαση από την FIFA και την UEFA σε ότι αφορά τη διοίκηση της ελληνικής ομοσπονδίας.

Αρκετές ομάδες θα επικροτούσαν μια τέτοια αλλαγή, ενώ το δημοσίευμα αναφέρει ότι δεν θα είχε καμία αντίρρηση ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Τα σενάρια που ακούγονται είναι πολλά χωρίς να ξέρει κανένας ακόμα τι θα ακολουθήσει. Δεν αποκλείεται πάντως, και το σενάριο να εξαντλήσει κανονικά τη θητεία του ο Βαγγέλης Γραμμένος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments