Αθλητισμός

Φεντερίκο Μακέντα: Οι σκέψεις του Ιταλού και η πρόταση

Φεντερίκο Μακέντα: Οι σκέψεις του Ιταλού και η πρόταση
Φεντερίκο Μακέντα: Το μυαλό του Ιταλού έχει μείνει σε μία πρόταση του καλοκαιριού, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν δημοσιεύματα του αθλητικού Τύπου.

Φεντερίκο Μακέντα: Ο Ιταλός ξεκίνησε εντυπωσιακά στην προετοιμασία, σκοράροντας στα περισσότερα φιλικά ματς του Παναθηναϊκού, κόντρα σε αρκετά υπολογίσιμους αντιπάλους. Ωστόσο, η συνέχεια δεν ήταν η αναμενόμενη, με τον Ιταλό φορ να “βυθίζεται” μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, που μπήκε πολύ άσχημα στο ελληνικό πρωτάθλημα, πετυχαίνοντας την πρώτη της νίκη την πέμπτη αγωνιστική, κόντρα στον Πανιώνιο.

Μέχρι στιγμής, ο Μακέντα έχει δύο γκολ, από το σημείο του πέναλτι, σε 440 λεπτά συμμετοχής. Νούμερα που δεν συνάδουν με τις προσδοκίες του Δώνη και των υπολοίπων. Γεγονός που μπορεί να έχει και αιτία, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Sportime, σχετικά με μια πρόταση που δεν έγινε αποδεκτή το καλοκαίρι. Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα ανέφερε ότι “Ο Μακέντα δεν έχει ξεχάσει το «όχι» του Νταμπίζα στην πρόταση από την Σαουδική Αραβία το περασμένο καλοκαίρι. Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Ιταλός το συζητάει στα αποδυτήρια με τους συμπαίκτες του…”.

Πάντως, ο Μακέντα σε συνέντευξή που έδωσε πριν από λίγες ημέρες στην Corriere della Serra: “Είμαι πολύ καλά, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου, παίζω σε μία ιστορική ομάδα, ακόμα και αν αυτή την εποχή δεν συμμετέχει στα ευρωπαϊκά Κύπελλα”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments