Ελλάδα

Άσχημα τα νέα για την Έλενα Ράπτη

Άσχημα τα νέα για την Έλενα Ράπτη
Αντιμέτωπη με μια πολύ άσχημη εξέλιξη ήρθε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Έλενα Ράπτη.

Οι τελευταίοι μήνες ήταν οι πολύ όμορφοι για την Έλενα Ράπτη. Η Νέα Δημοκρατία κέρδισε τις εκλογές και η ίδια βγήκε ξανά βουλευτής. Παράλληλα, είδε την προσωπικής της ευτυχία να ολοκληρώνεται. Η όμορφη πολιτικός ανέβηκε πριν λίγο καιρό τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της.

Μάλιστα, η τελετή έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός πως ο γάμος έγινε γνωστός όταν η ίδια είχε αποφασίσει να το ανακοινώσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Στην ανάρτηση της είχε γράψει: «Θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια πανέμορφη στιγμή της ζωής μου. Πριν από λίγο καιρό ο σύντροφος μου κι εγώ ενωθήκαμε με το Ιερό Μυστήριο του γάμου. Παντρευτήκαμε όπως ακριβώς το είχαμε ονειρευτεί! Σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο προσευχηθήκαμε στο Θεό να μας χαρίσει έναν ευλογημένο γάμο και μια ζωή με αγάπη, σεβασμό και πίστη».

Έλενα Ράπτη: Έμαθε τα άσχημα νέα

Μπορεί όλους αυτούς τους μήνες να έχουν πάει όλα καλά για την βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, ωστόσο ένα περιστατικό ήρθε να διαταράξει στην ευτυχία της. Μπορεί να μη πρόκειται για κάποιο πρόβλημα υγείας, αλλά η όμορφη πολιτικός είδε την περιουσία της να καταστρέφεται από αγνώστους.

Συγκεκριμένα, κάποιοι έβαλαν στόχο το αυτοκίνητο της Έλενας Ράπτη. Το όχημα ήταν παρκαρισμένο κάτω από το διαμέρησμα της που βρίσκεται κοντά στη Βουλή. Οι δράστες έσπασαν τα παράθυρα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το αμάξι της Ράπτη έγινε στόχος για τέταρτη φορά μέσα σε λίγους μήνες. Το περιστατικό προκάλεσε αίσθηση στις αρχές, καθώς κανένα άλλο αυτοκίνητο σε κοντινή απόσταση δεν είχε υποστεί κάποια ζημιά.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments