Video

Ο πιο αδύναμος κρίκος: Η πιο απίστευτη απάντηση που έχει δοθεί ποτέ

Ο πιο αδύναμος κρίκος: Η πιο απίστευτη απάντηση που έχει δοθεί ποτέ
Ο πιο αδύναμος κρίκος: Ένας παίκτης του γνωστού παιχνιδιού γνώσεων μπέρδεψε το ποδόσφαιρο με το Μπάσκετ και μας χάρισε την επικότερη απάντηση που έχει δοθεί ποτέ.

Ο πιο αδύναμος κρίκος: Ο ΣΚΑΪ αποφάσισε να επαναφέρει το γνωστό τηλεπαιχνίδι μετά την μεγάλη επιτυχία που έκανε στην Κύπρο. Ας μη γελιόμαστε αυτό που έκανε τον αδύναμο κρίκο viral είναι τα…διαμάντια που πετάνε κατά καιρούς οι παίκτες. Μπορεί να έχουν προβληθεί λίγα επεισόδια στην Ελληνική tv, αλλά ήδη έχουμε την επικότερη απάντηση σε μια, φαινομενικά, εύκολη ερώτηση.

Το καλοκαίρι του 2004 όλοι οι Έλληνες βγήκαν στους δρόμους για να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του Euro. Ο Θοδωρής Ζαγοράκης ήταν αυτός που σήκωσε το Ευρωπαϊκό τρόπαιο στον Ουρανό της Λισαβόνας. Από τότε έχουν περάσει πολλά χρόνια, αλλά αυτή η εικόνα θα μείνει χαραγμένη σε όσους την έζησαν. Ή μάλλον σχεδόν σε όλους.

Ο διαγωνιζόμενος κλήθηκε να απαντήσει στην απλή ερώτηση “ποιος ήταν ο αρχηγός της Εθνικής στο Euro της Πορτογαλίας”. Ο Χρήστος δεν μπόρεσε να βρει τη σωστή απάντηση. Το αστείο της υπόθεσης δεν ήταν το γεγονός ότι απάντησε λάθος. Θα μπορούσε να έχει μπερδευτεί, αλλά δεν είπε κάποιον άλλο ποδοσφαιριστή.  Ο παίκτης που έγινε viral απάντησε ότι ο αρχηγός της Εθνικής ήταν ο Νάσος Γαλακτερός ο οποίος έπαιζε Μπάσκετ και είχα σταματήσει την καριέρα του πέντε χρόνια πριν.

Δείτε το σχετικό βίντεο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments