Video

«Τι έχει μικρό η Μακρυπούλια»; Η μυθική απάντηση που έδωσαν οι «Μύγες» (vid)

«Τι έχει μικρό η Μακρυπούλια»; Η μυθική απάντηση που έδωσαν οι «Μύγες» (vid)
Οι "μύγες" που βρίσκονται στο πλευρό του Γρηγόρη Αρναούτογλου έδωσαν μια επική απάντηση σε αναπαράσταση της εκπομπής "Ρουκ Ζουκ".

Η Ζέτα Μακρυπούλια ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή «The 2Night Show». Η γνωστή παρουσιάστρια παραχώρησε μια μεγάλη συνέντευξη που αναφέρθηκε σε όλα. Από την προσωπική της ζωή μέχρι την μεγάλη επιτυχία που σημειώνει τα τελευταία χρόνια η εκπομπή “Ρουκ Ζουκ”.

Εκτός από συνεντεύξεις, στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου οι καλεσμένοι παίζουν και πολλά παιχνίδια. Σε ένα από αυτά συμμετείχαν και οι λεγόμενες “μύγες”. Οι συμπαρουσιαστές της εκπομπής, Νίκος Ράπτης, Φάνης Λαμπρόπουλος και Θανάσης Πασσάς. Οι τέσσερις τους βρέθηκαν στο στούντιο του «Ρουκ Ζουκ» και έπαιξαν. Φυσικά δεν πρόκειται για κανονικό επεισόδιο, απλά γυρίστηκε για τις ανάγκες του «The 2night Show».

Κατά την διάρκεια του παιχνιδιού προσπαθούσαν να βρουν τις λέξεις. Κάποια στιγμή είχαν την λέξη «μπούστο». Τότε ο Φάνης Λαμπρόπουλος κλήθηκε να την περιγράψει στον Νίκο Ράπτη λέγοντάς του: «Η Ζέτα έχει μικρό τέτοιο» με τον Νίκο Ράπτη να του απαντά «πάτο».  Η όμορφη παρουσιάστρια τον κοίταξε με βλέμμα γεμάτο απορία και έκπληξη.

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο στο 4:21 του βίντεο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments