Αθλητισμός

Ενέα Μιχάι: Πιθανός ο δανεισμός του

Ενέα Μιχάι: Πιθανός ο δανεισμός του
Ενέα Μιχάι: Αυξάνονται οι πιθανότητες για τον Αλβανό στόπερ να παραχωρηθεί από τον ΠΑΟΚ με τη μορφή δανεισμού.

Ενέα Μιχάι: Ο νεαρός στόπερ πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις τα προηγούμενα χρόνια με την φανέλα του Παναιτωλικού. Η ραγδαία άνοδος είχε ως αποτέλεσμα την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ. Παρά το γεγονός ότι οι άνθρωποι της ομάδας τον πιστεύουν πολύ, δεν έχει πάρει ακόμα χρόνο συμμετοχής. Μάλιστα, πολλοί περίμεναν να παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού, αλλά τελικά έμεινε σαν μια επιπλέον λύση.

Το γεγονός πως δεν αγωνίζεται καθόλου στον ΠΑΟΚ έχει επηρεάσει και την πορεία του στην Εθνική ομάδα της χώρας του. Ο Μιχάι αποτελούσε βασικό στέλεχος της Αλβανίας στα προηγούμενα παιχνίδια. Στο πρόσφατο ματς με την Τουρκία βρέθηκε στον πάγκο και δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως αν δεν πάρει ευκαιρίες ούτε μετά τον τραυματισμό του Βαρέλα, θα ψαχτεί για να πάει κάπου δανεικός.

 Φερνάντο Βαρέλα: Στοχεύει στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ υποβλήθηκε το πρωί του Σαββάτου σε μερική μηνισκεκτομή στο δεξί γόνατο και από αύριο, Δευτέρα, θα αρχίσει το πρόγραμμα αποκατάστασης, με στόχο να επανέλθει δριμύτερος στην αγωνιστική δράση. Η αποθεραπεία του Βαρέλα αρχίζει από αύριο και παράλληλα, το ιατρικό επιτελείο του ΠΑΟΚ θα παρακολουθεί στενά την περίπτωσή του, καθώς αυτό είναι που θα κρίνει το πότε θα επανέλθει στα πλάνα του Άμπελ Φερέιρα.

Σύμφωνα με τους πρώτους υπολογισμούς, ο Βαρέλα θα λείψει για περίπου τρεις εβδομάδες, ωστόσο τόσο ο ποδοσφαιριστής, όσο και η ομάδα θα ήθελαν να προλάβουν το ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 1 κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο Αφρικανός αμυντικός εμφανίζεται πεισμωμένος να ακολουθήσει κατά γράμμα το πρόγραμμα, ούτως ώστε να δώσει το παρόν σε ένα τόσο κρίσιμο ματς.

Ο Αμπέλ Φερέιρα, από την πλευρά του, θα καλύψει το κενό του Βαρέλα με τον Ίνγκασον και τον Μιχάι που ήρθε το καλοκαίρι από τον Παναιτωλικό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments