Αθλητισμός

Φελίπε Μπρούνο: Δύσκολα θα καταλήξει στον Άρη

Φελίπε Μπρούνο: Δύσκολα θα καταλήξει στον Άρη
Φελίπε Μπρούνο: Παρά το ενδιαφέρον του Άρη δύσκολα θα δούμε τον Βραζιλιάνο εξτρέμ με τα "κιτρινόμαυρα".

Φελίπε Μπρούνο: Μετά το πέρασμα του από τον Ατρόμητο ο Βραζιλιάνος έκανε το βήμα παραπάνω με την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Αρχικά ήταν στις πρώτες επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς, αλλά η μέτρια εικόνα και η επιπολαιότητα στο παιχνίδι του, τον έφεραν στο περιθώριο. Αυτό τον έχει βάλει σε πολλές σκέψεις για το μέλλον του.

Το καλοκαίρι, ο Πορτογάλος τεχνικός τον συμβούλευσε να πάει κάπου δανεικός προκειμένου να πάρει παιχνίδια και να επιστρέψει πιο έτοιμος. Ωστόσο ο Μπρούνο επέλεξε να μείνει στον Πειραιά για να παλέψει για μια θέση στο αρχικό σχήμα. Ωστόσο η εικόνα του στις προπονήσεις δεν ήταν τέτοια για να τον βάλει ξανά στο παιχνίδι.

Φελίπε Μπρούνο: Δύσκολη η μεταγραφή του στον Άρη

Με τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί ο Μπρούνο πρέπει να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Από τον Ολυμπιακό δεν είναι αρνητικοί στον δανεισμό ή την πώληση του ποδοσφαιριστή. Μία από τις ομάδες που το καλοκαίρι είχαν δείξει ζεστό ενδιαφέρον για τον παίκτη είναι ο Άρης.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο έμπειρος εξτρέμ αποτελεί αδυναμία του μεγαλομέτοχου της ΠΑΕ Άρης. Παρά την επιθυμία των ανθρώπων της ομάδας, δύσκολα θα μπορέσει να γίνει η μεταγραφή. Αυτή τη στιγμή οι “κιτρινόμαυροι” έχουν πολλούς παίκτες που αγωνίζονται στα άκρα της επίθεσης. Κάποιοι από αυτούς δεν υπολογίζονται, αλλά δεν έχουν δείξει και πρόθεση να αποχωρήσουν. Χωρίς να αδειάσει χώρος, ο Άρης δεν μπορεί να πάρει παίκτη, ακόμα και  αν αυτός έχει την ποιότητα του Μπρούνο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments