Αθλητισμός

Νίκλας Χουλτ: Ρίχνει γέφυρες για επιστροφή στον Παναθηναϊκό

Νίκλας Χουλτ: Ρίχνει γέφυρες για επιστροφή στον Παναθηναϊκό
Νίκλας Χουλτ: Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Σουηδός μπακ δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό.

Νίκλας Χουλτ: Ο Σουηδός ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να γίνει βασικός και να εξεληχθεί σε έναν από τους καλύτερους ακραίους μπακ στη χώρα. Ωστόσο τα οικονομικά προβλήματα του συλλόγου τον οδήγησαν στο να ψάξει τον επόμενο σταθμό της καριέρα του.

Ο Χουλτ ήθελε να παραμείνει στην Ελλάδα και έτσι η ΑΕΚ δεν έχασε την ευκαιρία να τον κάνει δικό της. Με τα “κιτρινόμαυρα” ο έμπειρος αμυντικός κατέκτησε το πρωτάθλημα, ενώ έπαιξε και στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Την φετινή σεζόν δεν έχει πάρει την φανέλα στο σπίτι του όπως τις προηγούμενες σεζόν.

Νίκλας Χουλτ: Δεν λέει όχι στον Παναθηναϊκό

Τον τελευταίο καιρό υπάρχει η αίσθηση ότι ο Νίκλας Χουλτ δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με την ΑΕΚ. Αυτό ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, κάτι που σημαίνει ότι σε λίγους μήνες μπορεί να επιλέξει μόνος του τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Αυτός δεν αποκλείεται να είναι και πάλι στην Ελλάδα.

Ο έμπειρος αμυντικός και η οικογένεια του είναι χαρούμενοι στη χώρα μας και δεν θέλουν να φύγουν. Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Σουηδός έχει ξεκινήσει να ρίχνει γέφυρες για επιστροφή του στον Παναθηναϊκό. Μάλιστα, φέρεται να είναι διατεθειμένος να ρίξει τις οικονομικές του απαιτήσεις στα δεδομένα των “πράσινων”. Την ίδια στιγμή ο Ινσούα δύσκολα θα ανανεώσει και έτσι ο Παναθηναϊκός θα θέλει παίκτη στη συγκεκριμένη θέση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments