Αθλητισμός

Τάσος Χατζηγιοβάνης: Αλλάζει το κλίμα, “ανοιχτή” η παραμονή

Τάσος Χατζηγιοβάνης: Αλλάζει το κλίμα, “ανοιχτή” η παραμονή
Τάσος Χατζηγιοβάνης: Το νέο τετ α τετ με τον Νίκο Νταμπίζα μπορεί να φέρει εξελίξεις με τον 22χρονο εξτρέμ.

Τάσος Χατζηγιοβάνης: Απ’ ότι φαίνεται, το σίριαλ με τον 22χρονο εξτρέμ δεν έχει ολοκληρωθεί. Μπορεί τον τελευταίο μήνα να υπήρξαν πολλά περιστατικά που έδειχναν ότι το θέμα έχει τελειώσει, με αποκορύφωμα τη δήλωση του Γιώργου Δώνη σχετικά με τις προθέσεις του νεαρού ποδοσφαιριστή, ωστόσο τον τελευταίο καιρό παρατηρείται κάποια αλλαγή κλίματος, η οποία μπορεί να οδηγήσει ακόμη και σε συμφωνία.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της LiveSport, υπήρξε νέα συνάντηση μεταξύ του Τάσου Χατζηγιοβάνη και του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, Νίκου Νταμπίζα. Οι δύο άνδρες τα είπαν μετά από πολύ καιρό, έχοντας μείνει στις απαιτήσεις τους, με τον 22χρονο να ζητά παραπάνω χρήματα στο συμβόλαιό του και τον Νταμπίζα να είναι ανυποχώρητος στο θέμα της ρήτρας αποχώρησης, την οποία δεν επιθυμεί να βάλει σε κανένα από τα νέα συμβόλαια που διαπραγματεύεται.

Το νέο ραντεβού δεν έφερε άμεσες εξελίξεις, καθώς δεν υπήρξε συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών. Ωστόσο, το γεγονός πως οι δύο πλευρές επαναπροσέγγισαν η μία την άλλη, δείχνει, ότι υπάρχει διάθεση να γίνουν συζητήσεις προς συμφωνία, από τη στιγμή δε που ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής εξέφρασε την επιθυμία παραμονής του στον Παναθηναϊκό. Η στάση του Νίκου Νταμπίζα σχετικά με τις απαιτήσεις μπορεί να μην άλλαξε, ωστόσο όλα δείχνουν ότι θα υπάρξουν και νέες συζητήσεις στο άμεσο μέλλον.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments