Ελλάδα

Μανώλης Κωστίδης: Έστειλε μήνυμα στη σύζυγό του από την εμπόλεμη ζώνη

Μανώλης Κωστίδης: Έστειλε μήνυμα στη σύζυγό του από την εμπόλεμη ζώνη
Μανώλης Κωστίδης: Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ ευχήθηκε on air στη σύζυγό του για την επέτειο του γάμου τους.

Μανώλης Κωστίδης: Η ζωή ενός δημοσιογράφου περιλαμβάνει αρκετές αποστολές, τόσο εντός, όσο και εκτός συνόρων. Στην περίπτωση του Μανώλη Κωστίδη, η περίπτωση που του ανατέθηκε αφορά την κάλυψη της τουρκο-κουρδικής σύγκρουσης στη Βορειοανατολική Συρία. Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες κοντά στις εξελίξεις, κάνοντας ανταποκρίσεις από την εμπόλεμη ζώνη. Δίχως όμως να λησμονεί τις σημαντικές στιγμές της ζωής του.

Πριν από έναν χρόνο, στις 13 Οκτωβρίου του 2018, ο Μανώλης Κωστίδης ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την πρόξενο της Ελλάδας στην Κωνσταντινούπολη, Δανάη Βασιλάκη. Σήμερα, βγαίνοντας στον “αέρα” για να μεταδώσει τις τελευταίες εξελίξεις από το μέτωπο στη βορειοανατολική Συρία, ευχήθηκε χρόνια πολλά στη σύζυγό του. Αποκάλυψε μάλιστα το ότι έχουν ταξιδέψει μαζί και πως σε λίγες ημέρες θα βρίσκεται κοντά της για να γιορτάσουν μαζί την επέτειό τους.

Το μήνυμα του Μανώλη Κωστίδη

«Δεν ξέρω αν μας βλέπει, χρόνια μας πολλά. Καταλαβαίνει τη δυσκολία να παντρεύεται έναν δημοσιογράφο, πόσο μάλλον έναν τρελό δημοσιογράφο. Έχουμε έρθει εδώ μαζί, όμως επειδή είναι διπλωμάτης και πλέον εδώ είναι εμπόλεμη ζώνη, χρειάζεται ειδική άδεια. Οπότε ελπίζω σύντομα να πάω και να γιορτάσουμε την επέτειό μας», συμπλήρωσε ο ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments