Lifestyle

Ελένη Ράντου: “Η Ελένη Βλαχάκη μπορεί να φέρει θλίψη”

Ελένη Ράντου: “Η Ελένη Βλαχάκη μπορεί να φέρει θλίψη”
Ελένη Ράντου: Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για τη θεατρική παράσταση στην οποία παίζει μαζί με την Καλιρρόη Μυριάγκου, ενώ ξεκαθάρισε το ότι δεν θα ήθελε ένα σίκουελ του "Κωνσταντίνου και Ελένης".

Ελένη Ράντου: Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Χαμογέλα” σχετικά με την παράσταση στην οποία παίζει μαζί με την Καλλιρόη Μυριάγκου, η οποία ήταν συμπρωταγωνίστριά της στο “Κωνσταντίνου και Ελένης.

“Όταν βλέπουν την παράσταση, ξεχνούν εντελώς το Κωνσταντίνου και Ελένης και βλέπουν μια ιστορία που τους συνεπαίρνει κι αυτό είναι άλλο ένα μέσα μου που λέω «σε νικήσαμε». Νικήσαμε τη δική μας ιστορία ουσιαστικά. Αλλά είναι ωραίο να φτιάχνεις μια καινούρια ιστορία, να έχεις τη δυναμική να πεις ότι όχι, δεν θα εγκλωβιστώ στην παλιά ιστορία και όταν εμφανιστούμε με την Καλλιρρόη δεν θα είναι αυτή η ιστορία, θα είναι μια άλλη”.

Όσο για το εάν θα την ενδιέφερε να γυριστεί ένα σίκουελ του “Κωνσταντίνου και Ελένης”, είκοσι χρόνια μετά την πρώτη του προβολή, η Ελένη Ράντου ήταν κατηγορηματική, τονίζοντας ότι η “Ελένη Βλαχάκη” θα έφερνε τη… θλίψη: «Ποτέ δεν θα σκεφτόμουν σίκουελ, μιλάω καθαρά προσωπικά. Δεν έχω κουράγια να κάνω ξανά πράγματα που έχω κάνει παλιά. Κάνω στο θέατρο μια παράσταση 2-3 χρόνια, να κάνω και τα σίριαλ; Έλεος, λυπηθείτε με.

Η Ελένη Βλαχάκη 20 χρόνια μετά μπορεί να φέρει και θλίψη. Η ανεμελιά θέλει μια ηλικία για να είναι αστεία. Μετά από μια ηλικία δεν ξέρω αν γίνεται και θλιβερό», κατέληξε η Ελένη Ράντου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments