Αθλητισμός

Γιάννης Ιατρούδης: Στόχος του Ολυμπιακού ο παίκτης του Εργοτέλη

Γιάννης Ιατρούδης: Στόχος του Ολυμπιακού ο παίκτης του Εργοτέλη
Γιάννης Ιατρούδης: Ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση του νεαρού μεσοεπιθετικού του Εργοτέλη.

Γιάννης Ιατρούδης: Ο Ολυμπιακός έχει δείξει τα τελευταία χρόνια πως θέλει να κάνει δικό του ό,τι καλύτερο υπάρχει στις μικρές ηλικίες. Δεν είναι λίγες οι φορές που νεαροί ποδοσφαιριστές πήγαν στον Πειραιά και κατάφεραν να εξελιχθούν σε σταρ της ομάδας. Κάποιοι από αυτούς πήραν μεταγραφή και σε ομάδες του εξωτερικού. Πριν λίγες μέρες οι “ερυθρόλευκοι” έκλεισαν τον Ιωάννη Κωστή και έχει βάλει στο στόχαστρο άλλον έναν ταλαντούχο ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή», οι Πειραιώτες ενδιαφέρονται ζωηρά για τον Γιάννη Ιατρούδη. Πρόκειται για τον 20χρονο άσο του Εργοτέλη, που αγωνίζεται κυρίως στην κορυφή της επίθεσης, αλλά και στα άκρα. Ο πανύψηλος φορ (1,90μ.) δεσμεύεται μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι με τους Ηρακλειώτες, ενώ πρόσφατα είχε απασχολήσει και την ΑΕΚ.

Ο Ιατρούδης προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν πέρσι έχοντας 34 συμμετοχές, 8 γκολ και 3 ασίστ. Μάλιστα τα 6 από αυτά τα γκολ τα πέτυχε στο Κύπελλο βρίσκοντας δίχτυα απέναντι σε ΠΑΟΚ, Άρη, ΟΦΗ και Αστέρα Τρίπολης. Φέτος πρόλαβε να αγωνιστεί σε δύο ματς, ένα Κυπέλλου και ένα στην Super League 2 (που διακόπηκε επ’ αόριστον). Ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει κάνει μια προεργασία για την περίπτωση του νεαρού άσου.

Ολυμπιακός: Θέλει να «δέσει» τον Γκιγέρμε

Σε συζητήσεις με τον Γκιγέρμε για την πρόωρη επέκταση της συνεργασίας τους, η οποία λήγει το καλοκαίρι του 2021, βρίσκονται οι «ερυθρόλευκοι», σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Κώστας Νικολακόπουλος στην εφημερίδα «Κόκκινος Πρωταθλητής». Στις τάξεις του Ολυμπιακού έχουν μείνει πλήρως ικανοποιημένοι από την παρουσία του Βραζιλιάνου μέσου, ο οποίος είναι εδώ και έναν χρόνο αναντικατάστατος από τον Πέδρο Μαρτίνς. Άλλωστε εκείνος είχε εισηγηθεί την αγορά του από την Λα Κορούνια και η διοίκηση την είχε κάνει πράξη με ένα ποσό της τάξης των 2,5 εκατ. ευρώ.

Παράλληλα, και ο 28χρονος άσος είναι πολύ ευχαριστημένος στους Πειραιώτες, τόσο από την παραμονή του στην Ελλάδα όσο και από το γεγονός ότι μετά από χρόνια αγωνίζεται σε μια ομάδα που δεν παλεύει για να σωθεί αλλά πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα και συμμετέχει πλέον στο Champions League. Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δεν αποκλείεται στις αρχές του 2020 να αρχίσουν οι συζητήσεις μεταξύ διοίκησης και Γκιγέρμε, ο οποίος είναι από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες του ρόστερ με ένα ποσό περίπου στο ένα εκατομμύριο ευρώ ετησίως.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments