Αθλητισμός

Πέδρο Μαρτίνς: Με αυτούς τους παίκτες θέλει να “ανοίξει” το rotation

Πέδρο Μαρτίνς: Με αυτούς τους παίκτες θέλει να “ανοίξει” το rotation
Πέδρο Μαρτίνς: Ο Πορτογάλος τεχνικός εμπιστεύεται συγκεκριμένους παίκτες από το ξεκίνημα της σεζόν, αλλά τώρα θέλει να ανοίξει περισσότερο το rotation.

Πέδρο Μαρτίνς: Από το ξεκίνημα της σεζόν ο Πορτογάλος τεχνικός δείχνει να επιλέγει λίγους και συγκεκριμένους παίκτες στις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού. Με αυτούς τους ποδοσφαιριστές πέτυχε την πρόκριση στους ομίλους του Champions League, αλλά και το πολύ καλό ξεκίνημα στη Super League. Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα ο Πέδρο Μαρτίνς δείχνει να εμπιστεύεται όλο και περισσότερους παίκτες, «ανοίγοντας» αρκετά το rotation των «ερυθρολεύκων». Έτσι ώστε να μπορέσει να δώσει και ανάσες σε παίκτες που τις χρειάζονται. Ιδιαίτερα στους διεθνείς οι οποίοι έχουν σερί ματς στα πόδια τους από το καλοκαίρι μέχρι τώρα.

Είναι αρκετοί οι παίκτες που αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το «Sportime». Ένας από τους ποδοσφαιριστές που είναι σίγουρο ότι θα έχει περισσότερες ευκαιρίες είναι ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς. Ο Σέρβος εξτρέμ ξεκίνησε εντυπωσιακά τη σεζόν με τον Ολυμπιακό.

Είχε πραγματοποιήσει δύο πολύ καλά ματς Κράσνονταρ και Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη σε Ευρώπη και Ελλάδα. Από εκεί και πέρα όμως δεν είχε τη συνέχεια που ήθελε ο Πέδρο Μαρτίνς. Για αυτό και δεν έχει παίξει και τόσο από τότε. Θα πάρει όμως ξανά χρόνο συμμετοχής από τον Πορτογάλο τεχνικό. Άλλωστε τον εμπιστεύεται ο Πέδρο Μαρτίνς και έχει φανεί αυτό στην πράξη. Όπως και όλοι στο στρατόπεδο των «ερυθρόλευκων» μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον Σέρβο μέσο.

Πέρα των παραπάνω ποδοσφαιριστών είναι και οι Αβραάμ, Τοροσίδης, Καμαρά, Μπενζιά οι οποίοι έχουν αγωνιστεί αλλά όχι σε πολλά επίσημα ματς, μέχρι τώρα. Έχουν δείξει όμως τι μπορούν να προσφέρουν και ξέρει ο Πέδρο Μαρτίνς ότι μπορεί να τους υπολογίζει για αξιόπιστες λύσεις στην ενδεκάδα. Ιδιαίτερα στα τελευταία ματς τους έχει δώσει ρόλο και έχουν αρχίσει να παίρνουν τα πάνω τους και οι παίκτες.

Μιλάμε λοιπόν για μία δεκάδα ποδοσφαιριστών οι οποίοι έχουν αρχίσει να μπαίνουν στο μυαλό του Πέδρο Μαρτίνς για τα επίσημα παιχνίδια του Ολυμπιακού. Μεγάλος αριθμός παικτών οι οποίοι θα βοηθήσουν και θα δώσουν στην ομάδα του Πειραιά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments