Διεθνή

Μεξικό: Επίθεση ενόπλων σε αστυνομικούς – Τουλάχιστον 14 νεκροί (pics+vid)

Μεξικό: Επίθεση ενόπλων σε αστυνομικούς – Τουλάχιστον 14 νεκροί (pics+vid)
Μεξικό: Η επίθεση σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στην πόλη Aguililla στο Michoacan, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι οι δράστες είναι μέλη καρτέλ. 

Μεξικό: Συναγερμός σήμανε στις Αρχές της χώρας εξαιτίας τον θάνατο 14 αστυνομικών μετά από επίθεση ενόπλων. Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, η επίθεση έγινε στην πόλη Aguililla στo Michoacan, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι οι δράστες είναι μέλη καρτέλ. 

Όπως αναφέρει η κρατική υπηρεσία ασφάλειας και προστασίας των πολιτών της χώρας στο twitter, «είμαστε σε επικοινωνία και θέτουμε στη διάθεση της κυβέρνησης όλους τους ανθρώπινους και  τεχνολογικούς πόρους μας για να βρούμε τους δράστες και να τους προσαγάγουμε στη δικαιοσύνη».

Ο Υφυπουργός Δημόσιας Ασφάλειας δήλωσε νωρίτερα ότι συνεχίζουν να συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με το περιστατικό και κλήθηκε σε επείγουσα συνάντηση από τον κυβερνήτη, Silvano Aureoles.

Φωτογραφίες και βίντεο που έχουν αναρτηθεί στα social media δείχνουν ένα όχημα της αστυνομίας με σημάδια από σφαίρες, καθώς και νεκρούς αστυνομικούς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments