Διεθνή

Sulli: Νεκρή βρέθηκε η 25χρονη σταρ της K-pop μουσικής (pics&vid)

Sulli: Νεκρή βρέθηκε η 25χρονη σταρ της K-pop μουσικής (pics&vid)
Sulli: Την πανέμορφη τραγουδίστρια βρήκε ο μάνατζέρ της, ο οποίος προσπαθούσε ανεπιτυχώς να τη βρει στο τηλέφωνο.

Sulli: Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε η παγκόσμια μουσική σκηνή από την είδηση του θανάτου της 25χρονης σταρ της K-pop. Η Sulli βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της, το οποίο βρίσκεται κοντά στη Σεούλ. Πριν από λίγους μήνες, η 25χρονη σταρ προκάλεσε μεγάλο θόρυβο γύρω από το όνομά της στη Νότια Κορέα, όταν ανέβασε «κατά λάθος» ένα live Instagram feed, στο οποίο φαινόταν το στήθος της.

Η αστυνομία ερευνά πιθανή αυτοκτονία, αλλά ο θάνατός της ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί. Την πανέμορφη τραγουδίστρια βρήκε ο μάνατζέρ της, ο οποίος προσπαθούσε ανεπιτυχώς να τη βρει στο τηλέφωνο. Η Sulli με πάνω από 5 εκατομμύρια followers στο Instagram ήταν πρώην μέλος της κορεάτικης ποπ μπάντας F(x), την οποία άφησε το 2015 για να δώσει βάρος στην καριέρα της στην υποκριτική.

Η Sulli, της οποίας το πραγματικό της όνομα ήταν Choi Jin-ri, διατηρούσε πολύ φιλικές σχέσεις με τον επίσης σταρ της K-pop, Jonghyun, ο οποίος είχε αυτοκτονήσει στα 27 του. Η Sulli αποτελούσε μια αμφιλεγόμενη προσωπικότητα και είχε προκαλέσει συχνά θόρυβο στα social media. Η ίδια φέρεται να έχει επηρεαστεί από την κριτική που της είχε ασκηθεί, αναφέροντας σε ποστάρισμά της… «δεν είμαι κακό πρόσωπο. Λυπάμαι. Γιατί λέτε άσχημα πράγματα για εμένα; Τι έκανα για να τα αξίζω όλα αυτά;».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments