Video

Σόφι Τέρνερ: Τρολάρει τους influencers και γίνεται viral (vid)

Σόφι Τέρνερ: Τρολάρει τους influencers και γίνεται viral (vid)
Σόφι Τέρνερ: Η δημοφιλής πρωταγωνίστρια του Game of Thrones τα έβαλε με τους influencers που διαφημίζουν αμφιβόλου ποιότητας προϊόντα και έγινε viral.

Σόφι Τέρνερ: Η Σόφι Τέρνερ δεν είναι θαυμάστρια των influencers στο Instagram που προωθούν διαιτητικά προϊόντα σε νεαρές ακολούθους τους. Σε ένα εύστοχο story στο Instagram, η Αγγλίδα ηθοποιός του «Game of Thrones» χρησιμοποιώντας φίλτρο στο βίντεο αστειεύτηκε ότι φορά το «βλέμμα της επιρροής». Στη συνέχεια προχώρησε σε διακωμώδηση των διασημοτήτων που δημοσιεύουν διαφημίσεις που προωθούν προϊόντα απώλειας βάρους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και που ενθαρρύνουν τις νεαρές γυναίκες να τα αγοράσουν.

Στο βίντεο, η 23χρονη Σόφι Τέρνερ, χρησιμοποιώντας ψεύτικη αμερικανική προφορά και ντυμένη όπως η ίδια διευκρινίζει με στυλ influencer, σχολιάζει τα αμφιβόλου ποιότητας προϊόντα αδυνατίσματος που έχει δει να προωθούνται στα social media. Με σαρκαστική διάθεση και χρησιμοποιώντας τα… απαραίτητα φίλτρα που αλλάζουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου, η Σόφι Τέρνερ τρολάρει ανελέητα τους influencers.

«Σήμερα θα ήθελα να προωθήσω αυτή τη νέα σκόνη που βάζεις στο τσάι σου. Και βασικά σε κάνει να θέλεις εμετό και είναι εντελώς απαίσιο να την προωθώ σε νεαρές γυναίκες και γενικά σε νέους οπουδήποτε, αλλά πραγματικά δε δίνω δεκάρα, επειδή με πληρώνουν γι’ αυτό», λέει η Σόφι Τέρνερ, που καταλήγει ειρωνικά σχολιάζοντας: «Η ζωή των influencer».

Δείτε το σχετικό βίντεο

Η Σόφι Τέρνερ (Sophie Turner, γενν. 21 Φεβρουαρίου 1996) είναι Αγγλίδα ηθοποιός της τηλεόρασης και του κινηματογράφου. Ευρέως γνωστή έγινε στην τηλεοπτική σειρά του HBO, Game of Thrones, ως Sansa Stark. Έχει υπάρξει, μαζί με το υπόλοιπο καστ, τετράκις υποψήφια από το Σωματείο Αμερικανών Ηθοποιών, μία φορά για Βραβεία Young Artist.Πέρα από το Game of Thrones, η Τέρνερ, έχει εμφανιστεί και στην τηλεταινία The Thirteenth Tale, ενώ το κινηματογραφικό της ντεμπούτο, έγινε το 2013, στην ταινία, όπου πρωταγωνίστησε κιόλας, Another Me.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments