Ζώδια

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τη Δευτέρα (14/10/19)

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τη Δευτέρα (14/10/19)
Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου σήμερα, Δευτέρα (14/10/19).

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου σήμερα, Δευτέρα (14/10/19).

  • Κριός

Αγαπητοί Κριοί, μπαίνετε σε μια πιο απαιτητική περίοδο ζωής ως προς τους στόχους σας! Αυτή η καινούργια εβδομάδα είναι η ιδανική στιγμή για να εστιάσετε στα δικά σας σχέδια.Πρέπει να πάψετε να ασχολείστε με όσα κάνουν ή μπορεί να σκέφτονται οι άλλοι. Σε αυτό το στάδιο, πρέπει πλέον να δώσετε προτεραιότητα στις δικές σας ανάγκες.

  • Ταύρος

Οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες σας ενδέχεται να σας κουράσουν, αγαπητοί Ταύροι! Το γεγονός είναι ότι έχουν συσσωρευτεί πολλές, γι’ αυτό νιώθετε πιο πιεσμένοι.Ωστόσο, τα άστρα σας διαβεβαιώνουν ότι αυτή είναι μια προσωρινή κατάσταση. Εστιάστε στο να παίρνετε τις αναγκαίες προφυλάξεις και να χειρίζεστε τα πάντα με ψυχραιμία και λογική. Αν λειτουργείτε με άγχος, θα δράτε βιαστικά και παρορμητικά…Και αυτοί δεν είναι βοηθητικοί παράγοντες για να πάρετε τις σωστές αποφάσεις και να επιλύσετε τελικά τα προβλήματά σας.

  • Δίδυμοι

Επιστρατεύστε τις αδιαμφισβήτητες ικανότητές σας, αγαπητοί Δίδυμοι! Έχετε τα φόντα να αντεπεξέλθετε στις όποιες προκλήσεις προκύψουν στην πορεία σας. Θα σας κάνει καλό να αλλάξετε λίγο το σκηνικό γύρω σας, για να ξεφύγετε από τη ρουτίνα που κουράζει την ιδιοσυγκρασία σας. Η κούραση είναι αυτή που σας κάνει να βλέπετε ατέλειωτες τις υποχρεώσεις σας, άρα χρειάζεστε αλλαγή οπτικής. Θα σας ωφελήσει αν περάσετε περισσότερο χρόνο με τους ανθρώπους που αγαπάτε. Η κοινωνικότητα θα ανεβάσει τη διάθεσή σας και θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σας.

  •  Καρκίνος

Είναι πιθανό να νιώθετε κάπως βαλτωμένοι σε πολλές πτυχές της ζωής σας, αγαπητοί Καρκίνοι. Αν και θέλετε να προχωρήσετε παρακάτω, φαίνεται να μην προοδεύετε ή έστω να ολοκληρώνετε ό,τι έχετε ήδη αρχίσει. Η ευχάριστη είδηση για εσάς με την καινούργια εβδομάδα, είναι ότι θα επιστρέψει ο δυναμισμός σας. Αυτός θα αποτελέσει καίριο εργαλείο για να διαχειριστείτε με επιτυχία όσα σας φάνταζαν δυσεπίλυτα. Μην επιτρέπετε στις δυσχέρειες να σας καταβάλουν. Κάντε τακτικά διαλείμματα και ασχοληθείτε με πράγματα που σας ευχαριστούν, για να καταπολεμάτε τη ρουτίνα.

  • Λέων

Πρέπει να συγκεντρωθείτε με σοβαρότητα στις υποχρεώσεις σας με την νέα εβδομάδα, αγαπητοί Λέοντες! Έχετε την τάση να σπαταλάτε το χρόνο σας σε καταστάσεις που σας πηγαίνουν πίσω, αντί να προοδεύετε τα σημαντικά σας θέματα. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε είναι προσωρινά, σύντομα θα περάσετε σε μια πιο θετική και παραγωγική περίοδο. Γι’ αυτό πρέπει να έχετε κάνει την απαραίτητη προετοιμασία, ώστε να αρχίσετε να οικοδομείτε ένα ρόδινο μέλλον.

  • Ταύρος

Έχει φτάσει η στιγμή να κάνετε ριζικές αλλαγές σε κάποιες συνήθειές σας, αγαπητοί Παρθένοι! Ενδόμυχα γνωρίζετε ότι αυτές ευθύνονται για τις εντάσεις και τις δυσχέρειες που βιώνετε τον τελευταίο καιρό… Και το αποτέλεσμα είναι να στροβιλίζεστε σε έναν φαύλο κύκλο χωρίς εξέλιξη. Με την έναρξη της καινούργιας εβδομάδας, στρέψτε την προσοχή σας σε εσάς και τα θέλω σας. Αρκετά παραμελήσατε τον εαυτό σας.

  •  Ζυγός

Ανοίξτε την εβδομάδα επιδεικνύοντας την παροιμιώδη σοβαρότητα και ωριμότητά σας, αγαπητοί Ζυγοί! Οργανώστε τις υποχρεώσεις σας, στήστε καινούργια σχέδια δράσης, βρείτε τις πιο αποδοτικές στρατηγικές. Η πορεία σας προβλέπεται αίσια και επιτυχημένη, μην την αμαυρώνετε με σκέψεις που καθυστερούν τα θετικά σας αποτελέσματα. Τα άστρα σας διαβεβαιώνουν ότι δεν έχετε να ανησυχείτε για τίποτα, γιατί το άγχος δεν σας αφήνει να προχωρήσετε. Θα σας κάνει καλό να περάσετε περισσότερο χρόνο με τους ανθρώπους που αγαπάτε και σας αγαπούν.

  •  Σκορπιός

Η σωστή στρατηγική πρέπει να γίνει το εργαλείο σας για την καινούργια εβδομάδα, αγαπητοί Σκορπιοί! Έχει σημασία να αντιμετωπίσετε καίρια όλα όσα πιέζουν την καθημερινότητά σας. Μην σπαταλάτε την ενέργειά σας, με πράγματα που γνωρίσετε ότι δεν μπορείτε να χειριστείτε ή να διεκπεραιώσετε τώρα. Στραφείτε σε αυτά που μπορείτε να εξελίξετε – και θα κερδίσετε πολύ περισσότερα με το να μοιράζεστε τις ιδέες σας αντί να τις επιβάλετε. Η διανομή βαρών και η ανταλλαγή απόψεων, έχει τη δυναμική να ενισχύσει την πορεία σας με περισσότερους τρόπους από έναν.

  • Τοξότης

Ανοίγετε την εβδομάδα γεμάτοι ζωτικότητα και ενέργεια, αγαπητοί Τοξότες! Νιώθετε ότι επιτέλους αναλαμβάνετε τα ηνία του πεπρωμένου σας, κάτι που σας δίνει την αίσθηση ελευθερίας που αποζητούσατε εδώ και καιρό. Χωρίς να φτάσετε στο σημείο να σπάσετε κανόνες, θα σας χαροποιήσει το περιθώριο να αποκλίνετε λίγο από αυτούς. Ακόμα κι αν ξεπροβάλλουν ξανά κάποια παλιά προβλήματα, μην αφήσετε να σας θορυβήσουν. Χειριστείτε τα κατά μέτωπο, με πειθαρχία και ωριμότητα.

  • Αιγόκερως

Ίσως να νιώθετε κάπως αποσυντονισμένοι με την έναρξη της καινούργιας εβδομάδας, αγαπητοί Αιγόκεροι… Κάποιες «παγίδες» που θα προκύψουν στα σχέδιά σας, χρειάζονται προσοχή και μελετημένες κινήσεις. Οι πολλές εκκρεμότητες που έχουν συσσωρευτεί, είναι η βασική αιτία της πίεσης που νιώθετε. Μόνο ο χειρισμός τους και η απελευθέρωσή σας από αυτές, θα εξαλείψει κάθε αγωνία σας και θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σας.

  • Υδροχόος

Όλα θα κυλήσουν όπως τα έχετε σχεδιάσει στο άνοιγμα της νέας εβδομάδας, αγαπητοί Υδροχόοι! Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε εσείς, είναι να τα αφήσετε να εξελιχθούν με τον δικό τους ρυθμό. Όλοι οι τομείς της ζωής σας θα πάρουν αίσια πορεία – κι αυτό οφείλεται στη δουλειά που έχετε κάνει ως τώρα. Ο ρεαλισμός σας θα σας οπλίσει με δύναμη, ικανοποίηση και περισσότερη σιγουριά για όσα ευχάριστα έπονται.

  • Ιχθύες

Η αρχή της νέας εβδομάδας είναι ιδανική για να βάλετε στην άκρη τις πεπαλαιωμένες πρακτικές σας, αγαπητοί Ιχθύες! Εστιάστε τώρα στην καλύτερη προετοιμασία και την πιο έντονη προσπάθεια, προς τους τομείς που έχετε να χειριστείτε. Να είστε σε ετοιμότητα, για να αδράξετε τα οφέλη που μπορούν να σας αποδώσουν οι ευκαιρίες που σας προσεγγίζουν. Πραγματικά, αξίζει τον κόπο να κάνετε αυτή την προσπάθεια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments