Αθλητισμός

Άρης: Θέλει Κάιπερς για μπακ απ του Ιντέγιε

Άρης: Θέλει Κάιπερς για μπακ απ του Ιντέγιε
Άρης: Οι «Κιτρινόμαυροι» επιζητούν λύση στην επίθεση τους, αναζητώντας τον ιδανικό επιθετικό που θα δώσει ανάσες στον βασικό τους στράικερ, Μπράουν Ιντέγε.

Άρης: Η επιθετική γραμμή του Άρη δεδομένα χρειάζεται ενίσχυση. Τον προσεχή Ιανουάριο οι «Κιτρινόμαυροι» θα βγουν στις αγορές προκειμένου να βρουν τον κατάλληλο παίκτη που θα φέρει τα γκολ που λείπουν στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Ο Μπράουν Ιντέγε είναι δεν είναι όσο αποτελεσματικός θα ήθελαν στη Θεσσαλονίκη, με τη διοίκηση των Κιτρινόμαυρων να αναζητά μια καλή περίπτωση για την κορυφή της επίθεσης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της SportDay, ο εκλεκτός της διοίκησης Καρυπίδη για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου είναι ο Ούγκο Κάιπερς. Ο Βέλγος στράικερ δεν έπεισε τον Μαρτινς στην προετοιμασία και πάρθηκε η απόφαση να παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού σε κάποια άλλη ομάδα. Ο Φρανσουά Μοδεστό χρησιμοποίησε τις επαφές του και τον έστειλε στην Αζαξιό.

Ο νεαρός σεντερ φορ έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις με το “καλημέρα” στην Γαλλική ομάδα. Αυτό έχει κάνει τους ανθρώπους της ομάδας να είναι ξετρελαμένοι μαζί του. Ο Κάιπερς έχει πετύχει ήδη τέσσερα γκολ σε μόλις τέσσερις συμμετοχές με την φανέλα της Αζαξιό και στον Ολυμπιακό εμφανίζονται δικαιωμένοι.

Σίγα η περίπτωσή του είναι δύσκολη, καθώς οι Γάλλοι θα επιθυμούν την παραμονή του Βέλγου στο ρόστερ, αλλά η διοίκηση των «Κιτρινόμαυρων» θα κάνει τα πάντα για τον φέρει στη Θεσσαλονίκη

Αρέσει στον Άρη ο Κάιπερς

Οι «Ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν να πιστεύουν στο ταλέντου, όμως το πολυάριθμο και ποιοτικό τους ρόστερ τους φέρνει μπροστά στην απόφαση να τον παραχωρήσουν δανεικό. Στον Άρη περιμένουν την οριστική θέση των Πειραιωτών προκειμένου να κάνουν κίνηση για να τον αποκτήσουν. Η διοίκηση των «Κιτρινόμαυρων» θέλει να υπερκεράσει όλα τα εμπόδια που μπορεί να προκύπτουν πείθοντας πρώτα πρώτα τον Βέλγο να εγκατασταθεί στην Θεσσαλονίκη.

Θυμίζουμε πως ο Κάιπερς την διετία 2017/19 εντυπωσίασε στα ελληνικά γήπεδα φορώντας την φανέλα του Εργοτέλη. Στην Κρήτη, σε συνολικά 28 εμφανίσεις κατάφερε να βρει δίχτυα 22 φορές. Δεν το λες και μικρό νούμερο!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments