Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Σήμερα οι υπογραφές με Κωστή

Ολυμπιακός: Σήμερα οι υπογραφές με Κωστή
Ολυμπιακός: Στην τελική ευθεία βρίσκεται η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Κύπριου Γιάννη Κωστή στους «Ερυθρόλευκους», με τον 19χρονο άσσο να βρίσκεται από χθες στην Αθήνα.

Ολυμπιακός: Την υπογραφή του σε συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας αναμένεται να βάλει σήμερα ο Γιάννης Κωστής. Οι Πειραιώτες έχουν φθάσει σε πλήρη συμφωνία με την πλευρά του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή με το μόνο που να απομένει να είναι το τυπικό της υπόθεσης. Ο Κωστής το μεσημέρι θα βρεθεί στα γραφεία της Πειραϊκής ΠΑΕ ανοίγοντας εκεί το νέο κεφάλαιο της καριέρας του. Στο οικονομικό σκέλος, η Νέα Σαλαμίνα θα καρπωθεί ένα ποσό της τάξεως των 400 -500 χιλιάδων ευρώ.

Ο Κωστής βρίσκεται στην Αθήνα από το πρωί της Δευτέρας. Κατά τη διάρκεια της ημέρας ο 19χρονος πέρασε με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, ενώ το βράδυ στην πρωτεύουσα κατέφθασαν οι άνθρωποι της Νέας Σαλαμίνας προκειμένου να οριστικοποιήσουν την συμφωνία.

Ολυμπιακός: Επενδύουν στον Κωστή οι «Ερυθρόλευκοι»

Ο εκπρόσωπος του Ιωάννη Κωστή, Δημήτρη Μασιά, εν τω μεταξύ, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Active» της Κύπρου και δήλωσε: «Είναι ενθουσιασμένος ο Κωστή, όμως μπαίνει σε μεγάλο καράβι, αλλάζουν τα ποδοσφαιρικά του δεδομένα. Είναι έτοιμος να ανταποκριθεί. Αύριο θα έχει την πρώτη γνωριμία στο Ρέντη με τον προπονητή και τους νέους του συμπαίκτες και εγώ είμαι σίγουρος ότι θα ανταποκριθεί. Έδειξαν και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού πόσο τον ήθελαν με την υπομονή που έδειξαν στη μετεγγραφή.

Σήμερα είχαμε και συνάντηση για ένα καφέ με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Είναι καλά ενημερωμένοι για τον μικρό και τον περιμένουν όχι ως μια ρεζέρβα, αλλά σαν ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού. Ακόμα είναι ποδοσφαιριστής της Νέας Σαλαμίνας. Πρέπει να δώσει και θα δώσει τα πάντα για την ομάδα του μέχρι το τέλος της σεζόν και μετά είναι όλα στα πόδια του».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments