Ελλάδα

Εγκατάλειψη βρέφους στη Νέα Ιωνία: Η 19χρονη είδε την κόρη της και την θέλει πίσω

Εγκατάλειψη βρέφους στη Νέα Ιωνία: Η 19χρονη είδε την κόρη της και την θέλει πίσω
Εγκατάλειψη βρέφους στη Νέα Ιωνία: "Την κράτησα αγκαλιά για δέκα λεπτά. Μεγάλωσε και ομόρφυνε. Θα ξανάρθω αύριο και θα έρχομαι όσο πιο συχνά μπορώ".

Εγκατάλειψη βρέφους στη Νέα Ιωνία: Την κόρη της κράτησε σήμερα στην αγκαλιά της η 19χρονη μητέρα από τη Νέα Ιωνία, που την εγκατέλειψε μέσα σε ένα καρότσι σουπερ μάρκετ έξω από πολυκατοικία. Η 19χρονη βρέθηκε σήμερα το πρωί στο Αναρρωτήριο Πεντέλης προκειμένου να δει το παιδί της που είχε εγκαταλείψει στις αρχές του Σεπτέμβρη. Σήμερα στις 9:00 εισήλθε στο Αναρρωτήριο και πήγε στο παιδί της, Το είδε για δέκα λεπτά, το κράτησε στην αγκαλιά της και στη συνέχεια αποχώρησε για να πάει στην εργασία της ,την οποία βρήκε μετά την περιπέτειά της.

“Όσα δήλωσε για την κόρη της”

«Την κράτησα αγκαλιά για δέκα λεπτά. Μεγάλωσε και ομόρφυνε. Θα ξανάρθω αύριο και θα έρχομαι όσο πιο συχνά μπορώ, ώστε να δεθώ μαζί της και να είναι σαν να μην χωριστήκαμε ούτε μια ημέρα. Έκανα ένα μεγάλο λάθος και έχω μετανιώσει. Θα ακολουθήσω κατά γράμμα ότι μου πουν οι κοινωνικοί λειτουργοί και θα κάνω νέα αίτηση στην εισαγγελία ανηλίκων να μπορέσω να πάρω το μωρό σπίτι», δήλωσε η ίδια μέσω της δικηγόρου της. Η 19χρονη μητέρα, πρόκειται να επισκεφθεί εκ νέου το παιδί της την ερχόμενη εβδομάδα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες θα έχει και άλλες τέτοιες ευκαιρίες, αφού ο εισαγγελέας της έχει επιστρέψει, έπειτα από σχετικό αίτημα που είχαν καταθέσει οι συνήγοροί της, να βλέπει το βρέφος.

«Δεν κατάλαβα τι έκανα»

Η νεαρή κοπέλα στο παρελθόν είχε δηλώσει μετανιωμένη και ζητούσε πίσω το παιδί της. «Δεν κατάλαβα τι έκανα. Ήταν εντελώς, παρορμητική η ενέργειά μου, χωρίς να αντιλαμβάνομαι την πράξη μου. Ζητάω συγγνώμη. Σας παρακαλώ θέλω πίσω το παιδί μου». Η υπεράσπιση της κοπέλας πρόκειται να καταθέσει εκ νέου αίτηση στον αρμόδιο εισαγγελέα ώστε να της επιτραπεί να πάρει πίσω το παιδί της. Εξάλλου στις 26 Νοεμβρίου, η νεαρή μητέρα πρόκειται να καθίσει στο εδώλιο, κατηγορούμενη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments