Διεθνή

Zoe Kravitz: Η κόρη του Lenny Kravitz είναι η νέα Catwoman

Zoe Kravitz: Η κόρη του Lenny Kravitz είναι η νέα Catwoman
H Zoe Kravitz θα υποδυθεί την Catwoman στη επερχόμενη ταινία "The Batman".

Zoe Kravitz: H ταινία “The Batman” έχει ανακοινωθεί εδώ και μερικούς μήνες με σκηνοθέτη τον Matt Reeves και τον Robert Pattinson (The Twilight Saga) να ενσαρκώνει τον ρόλο του «Σκοτεινό Ιππότη»/Bruce Wayne. Από σήμερα η επερχόμενη ταινία των DC και Warner Bros έχει μία νέα προσθήκη.

Ο λόγος για τη Zoe Kravitz, η οποία έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τους ρόλους της στα “Big Little Lies”, “Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald” και “Mad Max: Fury Road”. Η νεαρή ηθοποιός θα ενσωματωθεί στο cast ως Selina Kyle/Catwoman. Σύμφωνα με το THR, η Kravitz έπρεπε όχι μόνο να περάσει από οντισιόν για τον ρόλο, αλλά και να τεστάρει σκηνές πλάι στον Robert Pattinson για να δουν οι παραγωγοί κατά πόσο ταιριάζουν. Άλλες ηθοποιοί που πέρασαν από οντισιόν ήταν οι Ana de Armas, Ella Balinska και Eiza Gonzalez.

Η Selina Kyle/Catwoman είναι μια από τις γνωστές φιγούρες στην ιστορία του Batman και έχει ενσαρκωθεί από πολλές ηθοποιούς σε τηλεόραση και κινηματογράφο. Η Michelle Pfeiffer την είχε ενσαρκώσει στο “Batman Returns”, η Halle Berry στην αυτόνομη ταινία του χαρακτήρα, αν και της έδωσαν το όνομα Patience Phillips, και πιο πρόσφατα, η Anne Hathaway στην ταινία του Christopher Nolan, “The Dark Knight Rises”. Στη σειρά της δεκαετίας του ’60 και στις sequel ταινίες πλάι στον Adam West, είδαμε τις Julie Newmar, Eartha Kitt και Lee Meriwether, ενώ η Camren Bicondova ενσάρκωνε τη νεαρή Selina στη σειρά του Fox, “Gotham” (με την Lili Simmons να αναλαμβάνει τον ρόλο για το φινάλε της σειράς).

Oι Jonah Hill και Jeffrey Wright βρίσκονται σε συζητήσεις για την ένταξή τους στο cast με τον Hill να φημολογείται ότι θα κατέχει ρόλο κακού και θα ενσαρκώσει είτε τον Penguin είτε τον Riddler, ενώ ο Wright θα έχει μάλλον τον ρόλο του επιθεωρητή Commissioner Gordon.

Το “The Batman” είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 25 Ιουνίου 2021 (ΗΠΑ).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments