Nέα της αγοράς

Νταμπλ και ΠΑΟΚ έγιναν… αυτοκόλλητα!

Νταμπλ και ΠΑΟΚ έγιναν… αυτοκόλλητα!
H εκπληκτική συλλεκτική έκδοση stickers κυκλοφόρησε και έρχεται στο σπίτι σας χωρίς επιπλέον έξοδα μεταφοράς

Τα αυτοκόλλητα από τα ποδοσφαιρικά άλμπουμ των παιδικών μας χρόνων συνοδεύουν πάντα τις γλυκιές αναμνήσεις μιας εποχής που λόγω της νοσταλγίας συνδυάζεται με ξεχωριστά κομμάτια της ζωής μας. Δεν είναι μόνο κάποιο χαρτάκι που βρίσκαμε αμέτρητες φορές, ούτε εκείνα που είχαν την ταμπέλα του σπάνιου, αλλά όλα όσα ξυπνάνε όταν θυμάσαι φάσεις και στιγμές μια πορείας απλά στην θέα ενός αυτοκόλλητου.

«Εάν ανήκετε στην κατηγορία των ΠΑΟΚτσήδων που θα “σκότωναν” όχι μόνο για ένα εισιτήριο, αλλά και για εκείνο το σπάνιο χαρτάκι του Σκαρτάδου από κάποιο ‘80s άλμπουμ της Panini, με αυτή την έκδοση θα βρεθείτε σε ασπρόμαυρα πελάγη ευτυχίας. Το Stickers book ΠΑΟΚ Double κυκλοφορεί υπό τις ευλογίες του επίσημου ΠΑΟΚ σε 2019 αριθμημένα (και αναπόφευκτα συλλεκτικά) αντίτυπα», έγραψε στη σελίδα του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Praktorinos, ένας από τους λάτρεις της ιστορίας και των νοσταλγικών στιγμών του ΠΑΟΚ και με αυτές τις λίγες λέξεις αποτύπωσε με τον καλύτερο τρόπο τα συναισθήματα που πλημμυρίζουν όποιον ανοίγει το συλλεκτικό κουτί της έκδοσης.

Η εταιρεία www.Stickers.gr, επίσημος συνεργάτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, προχώρησε στην δημιουργία ενός συλλεκτικού άλμπουμ για το Double του Δικέφαλου το 2019 το οποίο μέσα στις 52 πολυτελείς σελίδες του περιέχει 200 αυτοκόλλητα από κάθε αγωνιστική για την κατάκτηση του αήττητου Πρωταθλήματος, τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος, πορτρέτα όλων των ποδοσφαιριστών συνοδευόμενα με πλήρη στατιστικά στοιχεία, αλλά και μια βουτιά στο παρελθόν.

Υπάρχουν ειδικές ενότητες με τα ασπρόμαυρα πρωταθλήματα του 1976 και του 1985 με φάσεις από τους αγώνες εκείνης της περιόδου και για πρώτη φορά αυτοκόλλητα από όλους τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν εκείνες τις σεζόν στην ομάδα του ΠΑΟΚ.

Συνολικά μέσα στο κουτί υπάρχουν 200 αυτοκόλλητα μαζί με το ειδικό αυτοκόλλητο που έχει τον αριθμό του άλμπουμ, ο οποίος πιστοποιεί την μοναδικότητα κάθε άλμπουμ. Η έκδοση βρίσκεται σε πολυτελές κουτί, με ξεχωριστές θήκες για τα αυτοκόλλητα που είναι έτοιμα για κόλλημα σε μια ιεροτελεστία βγαλμένη από τα παιδικά μας χρόνια, η οποία προσφέρει την ευκαιρία μύησης και στις επόμενες γενιές. Τότε που η επίσκεψη στο ψιλικατζίδικο ήταν ιερή και το κουτί με τα φακελάκια έμοιαζε σαν θησαυρός.

Η πολυτελής συλλεκτική έκδοση τα έχει όλα μαζεμένα και δεν χρειάζεται να ζήσει κανείς την μονότονη επανάληψη των «διπλών». Το μόνο που χρειάζεται είναι ποιοτικός χρόνος για να τα κολλήσει στο άλμπουμ και να θυμηθεί – διηγηθεί όλες τις απίθανες ιστορίες των θριάμβων του ΠΑΟΚ. Τώρα, η συλλεκτική έκδοση έρχεται στα χέρια κάθε φίλου του ΠΑΟΚ που θέλει να κοσμεί την βιβλιοθήκη του με τιμή απλής συλλογής (50 ευρώ) και με δώρο τα έξοδα αποστολής για κάθε σημείο εντός της χώρας.

Πρόκειται για μια συλλεκτική έκδοση για το νταμπλ του ΠΑΟΚ που κυκλοφόρησε σε 2019 αριθμημένα αντίτυπα με σκοπό να αποτελέσει ένα σπάνιο δώρο για κάθε φίλο του Δικεφάλου, ώστε να κοσμεί την βιβλιοθήκη του με το ξεχωριστό εικαστικό που έχει στο εξωτερικό του κουτιού. Ήδη πάντως, το άλμπουμ με τον μοναδικό αριθμό 4 έχει προσφερθεί από την Stickers στην Θύρα 4 αφού είναι φυσικό να της «ανήκει».

Μπορείτε να παραλάβετε την έκδοση (με δωρεάν έξοδα μεταφοράς) σε παραγγελία στο www.stickers.gr, αλλά και στην μπουτίκ του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας και στο κέντρο της πόλης. Γίνε και εσύ ένας από τους μόλις 2019 φίλους του ΠΑΟΚ που θα έχουν αυτή τη συλλογή…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments