Αθλητισμός

Μιχάλης Ιωάννου: Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ “σφάζονται” για τον Κύπριο

Μιχάλης Ιωάννου: Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ “σφάζονται” για τον Κύπριο
Μιχάλης Ιωάννου: Κυπριακά σενάρια εμπλέκουν τους δύο ελληνικούς συλλόγους με την περίπτωση του ταλαντούχου Κύπριου μέσου.

Μιχάλης Ιωάννου: Ο Ολυμπιακός δεν σταματά στην απόκτηση του Κύπριου Γιάννη Κωστή. Οι «Ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν χθες την έναρξη της συνεργασίας τους με τον ταλαντούχο μέσο κάνοντας τον δικό του από την Νέα Σαλαμίνα. Η άνθηση του κυπριακού ποδοσφαίρου ωστόσο διατηρεί τους Πειραιώτες στην Μεγαλόνησο. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Κύπρο στο στόχαστρο του Ολυμπιακού βρίσκεται ακόμη ένας ταλαντούχος ποδοσφαιριστής.

Ο λόγος για τον 19χρονο μέσο της Ανόρθωσης, Μιχάλη Ιωάννου. Ο νεαρός κατάφερε να ξεχωρίσει από την περασμένη σεζόν. Έχοντας μάλιστα 16 συμμετοχές με την φανέλα της Ανόρθωσης «άρπαξε» την ευκαιρία και στην εθνική του ομάδα. Στην Κύπρο μιλούν για ένα από τα μελλοντικά αστέρια του ποδοσφαίρου της χώρας που αργά ή γρήγορα θα αφήσει την Μεγαλόνησο για κάτι πολύ καλύτερο.

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ στο κυνήγι του Ιωάννου

Οι «Ερυθρόλευκοι» έχοντας πάντα ανοιχτές τις κεραίες τους εξετάζουν καθημερινά την περίπτωση του Κύπριου μέσου. Στο κόλπο της διεκδίκησης του 19χρονου εκτός του Ολυμπιακού βρίσκεται και ο ΠΑΟΚ. Οι Πρωταθλητές Ελλάδας μελλοντικά θα ήθελαν να ενισχύσουν την μεσαία τους γραμμή. Ο Ιωάννου την φετινή σεζόν δεν έχει καταφέρει να βρει θέση βασικού στην Ανόρθωση εντούτοις υπολογίζεται στην εθνική Κύπρου.

Στον Ολυμπιακό δεν προκύπτει επίσημο ενδιαφέρον για τον παίκτη μιας και το ρόστερ για φέτος έχει κλείσει. Όπως και να έχει τόσο οι «Ερυθρόλευκοι» όσο και ο ΠΑΟΚ δεν θα χάσουν την ευκαιρία αν αυτή του δοθεί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments