Αθλητισμός

Μπρούνο Γκασπάρ: Σκέψεις του Ολυμπιακού για μόνιμη παραμονή του Ανγκολέζου

Μπρούνο Γκασπάρ: Σκέψεις του Ολυμπιακού για μόνιμη παραμονή του Ανγκολέζου
Μπρούνο Γκασπάρ: Παρά τον ελάχιστο χρόνο συμμετοχής του Ανγκολέζου αμυντικού στο Λιμάνι εξετάζουν την αγορά των δικαιωμάτων.

Μπρούνο Γκασπάρ: Το πολυάριθμο ρόστερ των «Ερυθρόλευκων» περιορίζει τον χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς ποδοσφαιριστές. Μια από τις περιπτώσεις παικτών που ακόμη δεν έχει δείξει πολλά στο Λιμάνι είναι ο Γκασπάρ. Ο Ανγκολέζος αμυντικός ήρθε στον Πειραιά την τελευταία ημέρα των μεταγραφών μετά από εισήγηση του Πέδρο Μάρτινς. Παρόλα αυτά ο Πορτογάλος δεν έχει βάλει ακόμη τον 26χρονο στο ροτέισον.

Αυτό όμως δεν αναιρεί την εκτίμηση που έχει στο πρόσωπό του. Μάλιστα, σε δημοσίευμα της η πορτογαλική Record αναφέρει πως τον Ολυμπιακό στρέφονται ήδη στην αγορά των δικαιωμάτων του έμπειρου αμυντικού. Ο δανεισμός του από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, με τους «Ερυθρόλευκους» να δείχνουν πρόθυμοι να δαπανήσουν ένα εκατομμύριο ευρώ, ποσό που ζητούν οι Πορτογάλοι.

Δίνει ευκαιρίες και αγοράζει Γκασπάρ ο Ολυμπιακός

Ο Ανγκολέζος αμυντικός περιμένει καρτερικά την ευκαιρία του από τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος από την αρχή της σεζόν έχει εμπιστευτεί τον Ομάρ στο δεξί άκρο της άμυνας. Το πρόγραμμα ωστόσο επιβάλλει ροτέισον με τον Ανγκολέζο να είναι έτοιμος να ανταγωνιστή τον Νορβηγό.

Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού μετά την διακοπή λόγω εθνικών ομάδων είναι αρκετά φορτωμένο. Οι Πειραιώτες εκτός των υποχρεώσεων εντός Ελλάδας έχουν μπροστά τους κρίσιμα παιχνίδια και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Οι αναμετρήσεις κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου θα ενδέχεται να κρίνουν πολλά. Σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός καταφέρει και πάρει βαθμό ή βαθμούς από τους Βαυαρούς μπαίνει ξανά στο κόλπο της πρόκρισης τόσο για το Τσάμπιονς Λιγκ όσο και για το Γιουρόπα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments