Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Τα πάντα για την ανανέωση του Μαουρίσιο

ΠΑΟΚ: Τα πάντα για την ανανέωση του Μαουρίσιο
ΠΑΟΚ: Η επιστροφή του Μαουρίσιο στην δράση δεν αποκλείεται να συνοδευτεί και με νέο συμβόλαιο στον «Δικέφαλο του Βορρά».

ΠΑΟΚ: Η μεγάλη επιστροφή του Ζοσέ Μαουρίσιο είναι γεγονός. Ο 31χρονος μέσος έλειψε όσο κανείς από την ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα. Ο Πορτογάλος τεχνικός στερήθηκε τις υπηρεσίες του παίκτη του καθ’ όλη τη διάρκεια των κρίσιμων αγώνων του καλοκαιριού. Τώρα όμως καλώς εχόντων των πραγμάτων ο Βραζιλιάνος μετράει μέρες προκειμένου να είναι πανέτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του.

Όπως αναφέρεται στα ρεπορτάζ ο Μαουρίσιο τέλος του μήνα αναμένεται να είναι έτοιμος να βγάλει 90λεπτο. Πριν την διακοπή για τις εθνικές ομάδες, ο Μαουρίσιο πρόλαβε να αγωνιστεί δύο λεπτά στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και 23′ στην Τρίπολη. Η συνέχεια για τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα βρίσκει απέναντι την Λαμία και ακολούθως τον Βόλο, με τον 31χρονο πιθανότατα να ξεκινά βασικός στο δεύτερο.

Θέλει για πολλά χρόνια ακόμα τον Μαουρίσιο ο ΠΑΟΚ

Με την επιστροφή στην κανονικότητα και τους αγωνιστικούς ρυθμούς ο ΠΑΟΚ προτίθεται να συζητήσει άμεσα με τον παίκτη το θέμα του συμβολαίου του. Η συνεργασία των δύο πλευρών ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι. Πρόθεση από πλευράς ΠΑΟΚ είναι ο Βραζιλιάνος να παραμείνει για πολλά χρόνια ακόμη στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με την Live Sport, ο σύλλογος έχει ήδη κάνει τα πρώτα βήματα βλέποντας θετικό τον παίκτη για μια νέα υπογραφή.

Όπως και να χει όμως, προτεραιότητα για τον Μαουρίσιο έχει η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους. Ο Βραζιλιάνος θέλει να αφήσει πίσω τον σοβαρό τραυματισμό του και αναπληρώσει το χαμένο έδαφος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments