Αθλητισμός

Τάσος Χατζηγιοβάνης: Επιστρέφει στα πλάνα του Δώνη

Τάσος Χατζηγιοβάνης: Επιστρέφει στα πλάνα του Δώνη
Τάσος Χατζηγιοβάνης: Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει του αγώνα με τον Ατρόμητο, με τον Γιώργο Δώνη να υπολογίζει κανονικά τον 22χρονο εξτρέμ.

Τάσος Χατζηγιοβάνης: Την προετοιμασία του για τον κυριακάτικο αγώνα στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο συνεχίζει ο Παναθηναϊκός. Οι «Πράσινοι» ρίχνουν βάρος στην τακτική γνωρίζοντας πως η αποστολή τους δεν θα είναι εύκολη. Αγωνιστικά, ο Γιώργος Δώνης μπορεί να υπολογίζει και πάλι στον Τάσο Χατζηγιοβάνη, με τον νεαρό όπως φαίνεται να επιστρέφει κανονικά στα πλάνα του έμπειρου τεχνικού.

Δώνης και Χατζηγιοβάνης είχαν κατ’ ιδίαν συνομιλία το απόγευμα της Τρίτης, με τον προπονητή του «Τριφυλλιού» να σκέφτεται σοβαρά να δώσει φανέλα βασικού στον 22χρονο. Αν αυτό συμβεί τότε ο Χατζηγιοβάνης θα επιστρέψει στην ενδεκάδα μετά από σχεδόν έναν μήνα. Τελευταία του παρουσία στην 11αδα του Παναθηναϊκού ήταν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στις 15 Σεπτεμβρίου κόντρα στον Άρη.

Ρίχνει Χατζηγιοβάνη στην μάχη

Η απουσία του Χατζηγιοβάνη από το βασικό σχήμα του Παναθηναϊκού έχει φανεί. Ο Έλληνας επιθετικός την περασμένη σεζόν έδωσε πολλές λύσεις μεσοεπιθετικά ανεβάζοντας τόσο την συνολική απόδοση του «Τριφυλλιού» όσο και την δική του.

Ο Γιώργος Δώνης, εν τω μεταξύ, αναμένεται να επιστρέψει στην… ελληνική συνταγή, καθώς στο Περιστέρι αναμένεται να ξεκινήσουν τουλάχιστον επτά Έλληνες. Πρόκειται για τους Διούδη, Πούγγουρα, Κουρμπέλη, Δώνη, Μπουζούκη, Χατζηγιοβάνη και Κολοβό. Περισσότερα για τις σκέψεις του Έλληνα τεχνικού θα φανούν στη σημερινή προπόνηση, με τον ίδιο να ελπίζει να μην προκύψει άλλη ατυχία, όπως αυτή χθες με τον Περέα που υπέστη διάστρεμμα και βγήκε νοκ-άουτ από το παιχνίδι στο Περιστέρι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments