Ελλάδα

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Τροχαίο ατύχημα για την παρουσιάστρια (pic)

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Τροχαίο ατύχημα για την παρουσιάστρια (pic)
Βίκυ Χατζηβασιλέιου: “Μετά και το χθεσινό τροχαίο, έχω 10 λόγους παραπάνω να χαμογελώ”.

Βίκυ Χατζηβασιλέιου: Τροχαίο ατύχημα είχε η γνωστή παρουσιάστρια. Η Βίκυ Χατζηβασιλείου που είναι ενεργή στα social media, ενημέρωσε μέσω instagram για ένα τροχαίο ατύχημα που είχε χθες το απόγευμα. Με μία ανάρτησή της, λοιπόν, αποκάλυψε το ατύχημα από το οποίο γλίτωσε με μερικές εκδορές.

«Μετά και το χθεσινό τροχαίο, έχω 10 λόγους παραπάνω να χαμογελώ. Ευτυχώς μόνο εκδορές ένθεν κακείθεν. Εκεί να πάει… Καλημέρα» έγραψε στην λεζάντα, χωρίς να δώσει περισσότερα στοιχεία.

Ποια είναι η Βίκυ Χατζηβασιλείου 

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου πέρασε με υποτροφία (στις 10 πρώτες) στη Νομική Σχολή Θεσσαλονίκης, απ’ όπου αποφοίτησε με άριστα. Πήρε το μάστερ της στο Ποινικό Δίκαιο με άριστα. Στις μεταπτυχιακές της σπουδές φοίτησε για δύο χρόνια στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης από όπου αποφοίτησε με άριστα. 

Από το 1987, φοιτήτρια ακόμη, μπήκε στο χώρο της ηλεκτρονικής δημοσιογραφίας (ραδιόφωνο και τηλεόραση). Υπήρξε από τα ιδρυτικά στελέχη του Δημοτικού Ραδιοφώνου Θεσσαλονίκης καθώς και της Δημοτικής Τηλεόρασης Θεσσαλονίκης, της πρώτης ιδιωτικής τηλεόρασης στην Ελλάδα, όπου παρουσίαζε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων και είχε την αρχισυνταξία και παρουσίαση δημοσιογραφικού magazino.

Από το 1991 και για 9 χρόνια εργάστηκε στον Antenna TV, παρουσιάζοντας θέματα και καλεσμένους στην πιο δημοφιλή εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, το «Καλημέρα Ελλάδα» που μέσω δορυφόρου μεταδίδονταν σε Αμερική, Καναδά και Αυστραλία. Το 2000 δέχτηκε την πρόταση της ΕΤ3 για αρχισυνταξία και παρουσίαση της καθημερινής δημοσιογραφικής εκπομπής «πρωϊνό ΔΡΟΜΟ-λόγιο» και της εβδομαδιαίας «Ε’ Viva» αποκλειστικά με θέματα υγείας, πρόληψης και διατροφής. 

Από το 2001 έως το 2004 είχε την αρχισυνταξία και παρουσίαση εκπομπών ιατρικού περιεχομένου στην τηλεόραση του ALPHA (με την καθημερινή αρχικά και αργότερα εβδομαδιαία εκπομπή) «Λόγω . . . ζωής» καθώς και με την συμπαρουσίαση με τον Νίκο Χατζηνικολάου του κεντρικού δελτίου ειδήσεων παρουσιάζοντας τα νέα από τη Θεσσαλονίκη.

 Για ένατη τηλεοπτική χρονιά έχει την επιμέλεια και την παρουσίαση της πολύ επιτυχημένης εκπομπής «ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ» στον ALPHA.Το Νοέμβριο του 2004 εξέδωσε το πρώτο της βιβλίο που έγινε best seller με τίτλο «ΝΙΑΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ: τα 15 μυστικά της παντοτινής νεότητας». Στον πρώτο μήνα της κυκλοφορίας του το βιβλίο εξαντλήθηκε και ήδη βρίσκεται στην 14η χιλιάδα. 

 Από το 2009 κυκλοφορεί το δεύτερο βιβλίο της με τίτλο «ΟΜΟΡΦΑ ΜΥΣΤΙΚΑ», που έγινε best seller από το δεύτερο μήνα κυκλοφορίας του. 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments