Τεχνολογία

Έχετε Yahoo Mail; Ίσως δικαιούστε αποζημίωση από 325 ως 20.000 ευρώ

Έχετε Yahoo Mail; Ίσως δικαιούστε αποζημίωση από 325 ως 20.000 ευρώ
Yahoo Mail: Όσοι είχαν λογαριασμό στη γνωστή εταιρία και έπαθαν ζημιά από χάκερς μπορούν να διεκδικήσουν αποζημίωση.

Yahoo Mail: Αποζημίωση μπορούν να διεκδικήσουν από τη γνωστή εταιρία όσοι χρήστες «επλήγησαν» από το χακάρισμα μετά την διαρροή προσωπικών δεδομένων σε 3 δισεκατομμύρια λογαριασμούς. Η αποζημίωση, η οποία ξεκινάει από τα 325 ευρώ, αφορά εκείνους τους χρήστες που είχαν δημιουργήσει λογαριασμό στην Yahoo από το 2012 μέχρι και το 2016.

Μάλιστα η Yahoo έχει ήδη στείλει ενημερωτικά email στους συγκεκριμένους χρήστες. Η αποζημίωση ισχύει μετά από τον διακανονισμό που έγινε μεταξύ της Yahoo και νομικής εταιρίας που είχε κινηθεί νομικά κατά της πρώτης το 2017 μετά την διαρροή προσωπικών δεδομένων χρηστών. Έτσι τώρα η Yahoo καλείται να πληρώσει περίπου 107 εκατομμύρια ευρώ σε όσους χρήστες έπαθαν σοβαρή ζημιά από το χακάρισμα.

Η αποζημίωση φτάνει τα 325 ευρώ, ενώ σύμφωνα με το usatoday.com υπάρχει μια σχετική πλατφόρμα μέσα από την οποία μπορείς να αποδείξεις ότι έπεσες και εσύ θύμα των χάκερς. Αυτό ισχύει κυρίως για τους χρήστες που είχαν οικονομική απώλεια από το χακάρισμα.

Ειδικότερα αν κάποιος είδε να χρησιμοποιείται η κάρτα του ως αποτέλεσμα της παραβίασης, τότε μπορεί να διεκδικήσει ως και 20.000 ευρώ περίπου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments