Αθλητισμός

ΑΕΚ: “Βράζουν” με τον ορισμό Ζαχαριάδη

ΑΕΚ: “Βράζουν” με τον ορισμό Ζαχαριάδη
ΑΕΚ: Έντονη δυσφορία προκάλεσε το άκουσμα της ανακοίνωσης του ορισμού του Πραξιτέλη Ζαχαριάδη ως πρώτου διαιτητή στην αναμέτρηση κόντρα στον Βόλο.

ΑΕΚ: Τον εκνευρισμό στους «Κιτρινόμαυρος» προκάλεσε ο ορισμός του Πραξιτέλη Ζαχαριάδη στο επικείμενο παιχνίδι με τον Βόλο. Οι ορισμοί για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ έφεραν γκρίνια. Για την αναμέτρηση της ΑΕΚ και τον Βόλο, η οποία θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Κυριακής, άρχων του αγώνα θα είναι ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης.

Ο διαιτητής από την Μακεδονία διαχρονικά δεν είναι ευπρόσδεκτος στην «Ένωση», με τους «Κιτρινόμαυρους» κατά καιρούς να του καταλογίζουν συμπάθεια στον ΠΑΟΚ. Μάλιστα σύμφωνα με την Live Sport στις τάξεις της ΑΕΚ κάνουν λόγο για ορισμό – πρόκληση από την ΚΕΔ.

Δυσφορία με τον ορισμό Ζαχαριάδη στην ΑΕΚ

Τα παράπονα της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ προς το πρόσωπο του Μακεδόνα διαιτητή είναι νωπά. Ο ίδιος κατά την ΑΕΚ την προηγούμενη αγωνιστική διευθύνοντας το Λάρισα – ΑΕΚ δεν υπέδειξε την αποβολή στον Κάτσε σε μαρκάρισμα στον Σιμόες.

Στο αγωνιστικό σκέλος, η ΑΕΚ συνεχίζει κανονικά την προετοιμασία της ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Βόλο στο ΟΑΚΑ. Οι φιλοξενούμενοι αν και νεοφώτιστοι έχουν ξεκινήσει εξαιρετικά την σεζόν δείχνοντας πως είναι μια ομάδα που αν δεν προσεχθεί μπορεί με ευκολία να κάνει τη ζημιά. Ο τεχνικός των «Κιτρινόμαυρων», Νίκος Κωστένογλου έχει τονίσει στους παίκτες του αυτά που πρέπει να προσέξουν ώστε να εκμηδενίσουν τους κινδύνους.

Μοναδικός στόχος για την ΑΕΚ είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί. Με τους Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ να βρίσκονται ψηλότερα στην βαθμολογία, είναι προφανές πως κάθε νέα βαθμολογική απώλεια στοιχίζει διπλά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments