Αθλητισμός

Κάιπερς: Απομακρύνεται το σενάριο για Άρη

Κάιπερς: Απομακρύνεται το σενάριο για Άρη
Κάιπερς: Τα σενάρια που θέλουν τον Βέλγο να επιστρέφει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Άρη απομακρύνονται, καθώς το περιβάλλον του διαρρέει πως ο παίκτης θα ολοκληρώσει κανονικά τον δανεισμό του στην Αζαξιό.

Κάιπερς: Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του 22χρονου με την φανέλα της Αζαξιό σε συνδυασμό με την θέληση του Άρη να αποκτήσει έναν ακόμη επιθετικό δημιούργησαν σενάρια. Τις προηγούμενες ημέρες η περιρρέουσα ατμόσφαιρα έκανε λόγο για ενδιαφέρον της ομάδας της Θεσσαλονίκης στο πρόσωπο του ταλαντούχου επιθετικού. Οι φήμες αυτές παραμένουν φήμες, καθώς το σημερινό ρεπορτάζ τονίζει πως πρόθεση του παίκτη είναι να παραμείνει στην Γαλλία μέχρι το καλοκαίρι.

Οι ορέξεις της διοίκησης του Άρη με αυτή την εξέλιξη «κόβονται», με το τεχνικό επιτελείο να στρέφεται άμεσα σε άλλες περιπτώσεις. Όσον αφορά τον Κάιπερς, ο Βέλγος έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις με το «καλημέρα» στην γαλλική ομάδα. Αυτό έχει κάνει τους ανθρώπους της ομάδας να είναι ξετρελαμένοι μαζί του. Ο 22χρονος έχει πετύχει ήδη τέσσερα γκολ σε μόλις τέσσερις συμμετοχές με την φανέλα της Αζαξιό και στον Ολυμπιακό εμφανίζονται δικαιωμένοι.

Θυμίζουμε πως ο Κάιπερς την διετία 2017/19 εντυπωσίασε στα ελληνικά γήπεδα φορώντας την φανέλα του Εργοτέλη. Στην Κρήτη, σε συνολικά 28 εμφανίσεις κατάφερε να βρει δίχτυα 22 φορές. Δεν το λες και μικρό νούμερο! Από κει δεν άργησε να έρθει η μετακίνηση στον Πειραιά και τον Ολυμπιακό. Ο Βέλγος στράικερ παρόλα αυτά δεν έπεισε τον Μαρτινς στην προετοιμασία και πάρθηκε η απόφαση να παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού σε κάποια άλλη ομάδα. Ο Φρανσουά Μοδεστό χρησιμοποίησε τις επαφές του και τον έστειλε στην Αζαξιό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments