Αθλητισμός

Μπρούνο Γκασπάρ: Προχωρά στην αγορά του ο Ολυμπιακός

Μπρούνο Γκασπάρ: Προχωρά στην αγορά του ο Ολυμπιακός
Μπρούνο Γκασπάρ: Στην απόκτηση των δικαιωμάτων του 26χρονου αμυντικού αναμένεται να προχωρήσουν οι Πειραιώτες.

Μπρούνο Γκασπάρ: Ο Ανγκολέζος αμυντικός μπορεί να βρίσκεται μόλις 1,5 μήνα στους «Ερυθρόλευκους», ωστόσο στο Λιμάνι βλέπουν την παραμονή για πολλά χρόνια ακόμα. Ο δανεισμός του από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι όμως στην διοίκηση του Ολυμπιακού ήδη έχουν ωριμάσει οι σκέψεις για την αγορά των δικαιωμάτων του. Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έχει δώσει ακόμη ευκαιρίες στον 26χρονο κρίνοντας πιθανότατα πως δεν είναι στο αγωνιστικό επίπεδο που επιθυμεί.

Αυτό ωστόσο αποτελεί θέμα χρόνου! Η ποιότητα του Γκασπάρ είναι πολύτιμη και στον Ολυμπιακό το επιβαρυμένο πρόγραμμα απαιτεί ευρύ ροτέισον. Ο Πορτογάλος τεχνικός των «Ερυθρόλευκων» συνηθίζει να ανακατεύει την τράπουλα δοκιμάζοντας αρκετούς παίκτες στα σχήματά του.

Οικονομική λύση για τους Πειραιώτες ο Γκασπάρ

Όπως αναφέρει το σημερινό δημοσίευμα της SportDay, η απόφαση για την αγορά του Γκασπάρ είναι ειλημμένη. Ο Ανγκολέζος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα συνεχίσει στο Λιμάνι με ή χωρίς την συναίνεση του Πέδρο Μαρτίνς. Ένα από τα μεγάλα συν της υπόθεσης για τους Πειραιώτες είναι το κόστος της οριστικής μετακίνησης του έμπειρου ποδοσφαιριστή.

Ο Γκασπάρ αναλογικά με τις παραστάσεις που έχει σε υψηλό επίπεδο προσφέρεται σε αρκετά δελεαστική τιμή. Αυτή την ευκαιρία σκοπεύει να μην σπαταλήσει ο Ολυμπιακός επενδύοντας στον παίκτη. Το βιογραφικό του 26χρονου είναι αρκετά γεμάτο. Έχοντας αγωνιστεί με επιτυχία σε Μπενφίκα, Γκομαράες, Φιορεντίνα και Σπόρτινγκ Λισαβόνας ο Ανγκολέζος θέλει να πάρει την ευκαιρία του και στην Ελλάδα. Σκοπός του να καθιερωθεί στους «Ερυθρόλευκους» και να αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments