Ελλάδα

Ηράκλειο: Άγριο ξύλο στα δικαστήρια στην υπόθεση του 59χρονου που δολοφονήθηκε από την σύζυγό του

Ηράκλειο: Άγριο ξύλο στα δικαστήρια στην υπόθεση του 59χρονου που δολοφονήθηκε από την σύζυγό του
Ηράκλειο: Πανδαιμόνιο επικράτησε σήμερα το πρωί στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, με τους συγγενείς του αδικοχαμένου 59χρονου να επιτίθενται φραστικά αλλά και να χειροδικούν εις βάρος της 31χρονης συζύγου του, λίγο πριν εκείνη βρεθεί στον ανακριτή.

Ηράκλειο: Εξαγριωμένοι συγγενείς του 59χρονου που δολοφονήθηκε από την σύζυγό του το βράδυ της Κυριακής στην περιοχή της Νέας Αλικαρνασσού αιφνιδίασαν τους αστυνομικούς και της επιτέθηκαν. Λίγο πριν η 31χρονη οδηγηθεί στον ανακριτή περίπου 20 άτομα προσπάθησαν να την λιντσάρουν. Οι δύο αστυνομικοί που μετέφεραν την κατηγορούμενη ήταν πολύ λίγοι για να κατευνάσουν την οργή των συγγενών. Αποτέλεσμα μερικοί εξ΄αυτών να καταφέρουν να χειροδικήσουν εις βάρος της πριν εκείνη μπει στην αίθουσα του δικαστηρίου. Οι πληροφορίες μάλιστα κάνουν λόγο για μικροτραυματισμούς.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, επικράτησε αναστάτωση μέχρι να μπουν στο χώρο και άλλοι αστυνομικοί και να απομακρύνουν την κατηγορούμενη. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξαν και μικροτραυματισμοί κατά τη διάρκεια της έντασης. Η κατηγορούμενη είχε οδηγηθεί πριν λίγα 24ωρα ενώπιον του εισαγγελέα Ηρακλείου, ο οποίος της άσκησε ποινική δίωξη για την ανθρωποκτονία από πρόθεση. Κατόπιν παραπέμφθηκε να απολογηθεί στον ανακριτή, ωστόσο, ζήτησε και έλαβε προθεσμία.

«Πυρ και μανία» οι συγγενείς του 59χρονου

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατηγορούμενη φέρεται να υποστήριξε ότι το θύμα ήταν βίαιο απέναντί της. Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε λίγο πριν τις 9 το βράδυ της Κυριακής, σε κοντινή απόσταση από το Κέντρο Αστέγων, στη λεωφόρο Ικάρου, όταν η 31χρονη μαχαίρωσε τον 59χρονο στην κοιλιακή χώρα. Ελάχιστα λεπτά αργότερα, στο σημείο του εγκλήματος έσπευσε αστυνομική δύναμη, καθώς και κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στον 59χρονο, ο οποίος ήταν βαρύτατα τραυματισμένος.

Με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ο 59χρονος διακομίστηκε τάχιστα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου. Ο τραυματίας εισήχθη άμεσα στο χειρουργείο με τους γιατρούς να καταβάλουν τιτάνιες προσπάθειες να τον σώσουν. Δυστυχώς, όμως ο 59χρονος δεν έμελλε να τα καταφέρει και άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στην αίθουσα του χειρουργείου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments