Lifestyle

Big Brother: Επιστρέφει στην Ελληνική τηλεόραση

Big Brother: Επιστρέφει στην Ελληνική τηλεόραση
Big Brother: Ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ ανακοίνωσε πώς εξασφάλισε τα δικαιώματα του ριάλιτι, του πρώτου που προβλήθηκε ποτέ στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης.

Big Brother: Στις αρχές του millenium ο ΑΝΤ1 είχε προχωρήσει σε μια πρωτοποριακή για τότε κίνηση, εντάσσοντας στο δυναμικό του ένα από τα διασημότερα ριάλιτι παγκοσμίως, το οποίο είχε αποκτήσει φανατικό κοινό. Ο λόγος για το Big Brother, το οποίο στις δύο πρώτες σεζόν του έκανε πάταγο, προτού αρχίσει σταδιακά να χάνει σε ακροαματικότητα και τελικά «κοπεί» το 2005. Ο ALPHA δοκίμασε το 2010 να το φέρει ξανά στους τηλεοπτικούς δέκτες, χωρίς όμως επιτυχία.

Εννιά χρόνια μετά την τελευταία απόπειρα επιστροφής του, το «Big Brother» θα έχει μια ακόμα ευκαιρία στην ελληνική τηλεόραση, καθώς ο ΣΚΑΙ ανακοίνωσε πως το ριάλιτι θα βρίσκεται στο πρόγραμμα του. Φέτος, συμπληρώνονται 20 χρόνια από την πρώτη μετάδοσή του. Το επιτυχημένο ριάλιτι έχει προβληθεί σε 70 χώρες ανά τον κόσμο, αλλάζοντας τα τηλεοπτικά δεδομένα.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Ένα από τα πιο δημοφιλή ριάλιτι σόου, το Big Brother, επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Τα δικαιώματα του Big Brother εξασφάλισε ο ΣΚΑΪ από την εταιρία Endemol Shine International για να το εντάξει στο πρόγραμμά του. Φέτος, συμπληρώνονται 20 χρόνια από την πρώτη μετάδοσή του. Το επιτυχημένο ριάλιτι έχει προβληθεί σε 70 χώρες ανά τον κόσμο, αλλάζοντας τα τηλεοπτικά δεδομένα. Το Big Brother της νέας εποχής έρχεται στον ΣΚΑΪ».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments