Video

Βασίλης Κούκουρας: Η συγκίνηση του “Μάνθου” όταν τηλεφωνήθηκε με την “Πέγκυ”.

Βασίλης Κούκουρας: Η συγκίνηση του “Μάνθου” όταν τηλεφωνήθηκε με την “Πέγκυ”.
Βασίλης Κούκουρας: Η συγκίνηση του ηθοποιού με αφορμή το "Κωνσταντίνου και Ελένης".

Βασίλης Κούκουρας: Ο γνωστός ηθοποιός που αγάπησε το τηλεοπτικό κοινό μέσα από την τηλεοπτική επιτυχία του ΑΝΤ1 “Κωνστνατίνου και Ελένης” ως “Μάνθο Φουστάνο”, βρέθηκε εχθές το βράδυ καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για όλα. Όταν η συζήτηση έφτασε στο δημοφιλές σίριαλ, ο παρουσιαστής κάλεσε στο τηλέφωνο την «Πέγκυ» – κατά κόσμον Μαρία Λεκάκη.

«Πέγκυ, μοναδική μου αγάπη»

Ο Βασίλης Κούκουρας χρησιμοποίησε την περίφημη ατάκα «Πέγκυ, μοναδική μου αγάπη» όταν η ηθοποιός σήκωσε το ακουστικό. «Βασιλάκη μου! Πού είσαι, ρε Μάνθο, μοναδική μου αγάπη;» απάντησε η Μαρία Λεκάκη και ακολούθησε ένας πολύ φιλικός διάλογος. Σε ερώτηση για το αν θα ήθελε να κάνει τη συνέχεια του «Κωνσταντίνου και Ελένης», η ηθοποιός απάντησε ότι «…θα το κάναμε. Μπορεί να ήμασταν με τα μπαστούνια, αλλά θα το κάναμε».

Η συγκίνησή του

Μόλις έκλεισε το τηλέφωνο με τη Μαρία Λεκάκη, ο Βασίλης Κούκουρας συγκινήθηκε και βούρκωσε. «Δεν ξέρω αν τα νέα παιδιά τώρα στο πλατό, που γυρίζονται πολύ ωραία σίριαλ, δεν ξέρω αν περνάνε έτσι. Δεν υπήρχαν κόντρες. Ήμασταν παρέα. Υπήρχε το σενάριο, υπήρχαν δομημένοι χαρακτήρες» είπε ο ηθοποιός.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments