Αθλητισμός

AEK: Σκέψεις να απεμπλακεί από Βέρντε

AEK: Σκέψεις να απεμπλακεί από Βέρντε
ΑΕΚ: Η συνολική απόδοση του Ντανιέλε Βέρντε με την φανέλα της Ένωσης είναι αποκαρδιωτική, αποτέλεσμα οι «Κιτρινόμαυροι» να σκέφτονται ήδη τρόπο να ξεφορτωθούν τον Ιταλό εξτρέμ από το ρόστερ τους.

ΑΕΚ: Πριν λίγους μήνες ο ερχομός του Ντανιέλε Βέρντε στην Αθήνα για λογαριασμό της Ένωσης είχε σκορπίσει χαμόγελα στους φίλους του συλλόγου. Σήμερα έχοντας εικόνα με το τι έχει προσφέρει, ο Ιταλός είναι από τους ποδοσφαιριστές που περνούν παντελώς αδιάφοροι. Η μηδαμινή συνεισφορά του στο παιχνίδι της ΑΕΚ έχει προκαλέσει την έντονη δυσαρέσκεια στους κύκλους της ομάδας που σκέφτονται την ώρα και τη στιγμή που δαπάνησαν σχεδόν ένα εκατομμύρια για την αγορά του από την Ρόμα.

Απογοητευμένοι με τις επιδόσεις του Βέρντε στην ΑΕΚ

Ο Βέρντε εκτός του μεγάλου ποσού που χρειάστηκε για να αποκτηθεί δεσμεύει την ΑΕΚ και με πλουσιοπάροχο τριετές συμβόλαιο. Με αυτά ως δεδομένα και την κατάσταση να μην αλλάζει – αυτό φαίνεται μέχρι και σήμερα – στην Ένωση αρχίζουν να σκέφτονται το ενδεχόμενο παραχώρησης των δικαιωμάτων του. Αυτό δεν αποκλείεται να συμβεί και κατά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου – τραβηγμένο σενάριο – με την ΑΕΚ να βγαίνει στην αγορά περιμένοντας τον ενδιαφερόμενο που θα την σώσει από αυτή τη κατάσταση.

Ο Νίκος Κωστένογλου προσπαθεί να εντάξει τον Ιταλό στο παιχνίδι της ομάδας. Ο Έλληνας τεχνικός φιλοδοξεί να δώσει περισσότερο χρόνο στον έμπειρο επιθετικό περιμένοντας βέβαια και από τον ίδιο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της ομάδας. Το πρόγραμμα της ΑΕΚ το προσεχές διάστημα είναι γεμάτο με παιχνίδια που θα πρέπει να «χτυπήσει» προκειμένου να διατηρηθεί στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments