Αθλητισμός

Ντάνιελ Ποντένσε: Όλη η αλήθεια για το συμβόλαιο του

Ντάνιελ Ποντένσε: Όλη η αλήθεια για το συμβόλαιο του
Ντάνιελ Ποντένσε: Ο Πορτογάλος εξτρέμ ανανέωσε το συμβόλαιο του μέχρι το 2023, αλλά προέκυψε ένα μικρό θέμα με τη χρονιά λήξης του προηγούμενου συμβολαίου του.

Ντάνιελ Ποντένσε: Την σταθερά ανοδική πορεία του κεφαλαιοποίησε ο Πορτογάλος εξτρέμ, ο οποίος χθες (17/10) ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό μέχρι και το 2023. Ωστόσο, προέκυψε ένα θέμα με τη λήξη του προηγούμενου συμβολαίου του. Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Κόκκινος Πρωταθλητής», το προηγούμενο συμβόλαιο του Ντάνιελ Ποντένσε δεν έληγε το 2022, όπως εμφανιζόταν στο transfermarkt. Η πραγματικότητα είναι ότι το συμβόλαιο του Ποντένσε τελείωνε το καλοκαίρι του 2021 και ανανεώθηκε χθες για δύο ακόμα χρόνια, δηλαδή έως το 2023.

Το «μυστικό» στην όλη συμφωνία ήταν η απόφαση του Ολυμπιακού να δώσει τα χέρια με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας και να πληρώσει 7 εκατομμύρια ευρώ και παράλληλα να απαλλάξει τις εμπλεκόμενες πλευρές από δικαστικές εκκρεμότητες. Ταυτόχρονα, οι «ερυθρόλευκοι» απέκτησαν και το πάνω χέρι σε μια μελλοντική μεταγραφή του παίκτη. Διότι δεν μπήκε καμία ρήτρα ούτε στο νέο συμβόλαιο κάτι που σημαίνει ότι οι ερυθρόλευκοι» θα έχουν το δικαίωμα να ζητήσουν όσα χρήματα θεωρούν ότι αξίζει ο παίκτης, εφόσον παρουσιαστεί κάποια προσφορά.

Η διαφορά με το προηγούμενο συμβόλαιο είναι μεγάλη, γιατί έληγε το καλοκαίρι του 2021 και άρα το καλοκαίρι του 2020 αν ερχόταν μια πρόταση, ο Ολυμπιακός δεν θα είχε τη δυνατότητα να ελιχθεί, αφού το επόμενο εξάμηνο, ο Ποντένσε θα μπορούσε να υπογράψει ως ελεύθερος.

Ολυμπιακός: Με Κούτρη κόντρα στον ΟΦΗ

Το επιβαρυμένο πρόγραμμα των «Ερυθρόλευκων» επιβάλλει ροτέισον από τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού γνωρίζει καλά πως η ομάδα του διαθέτει πολύ καλό υλικό σε όλες τις γραμμές με ποδοσφαιριστές που ναι μεν βρίσκονται στον πάγκο, όμως είναι πάντα έτοιμοι για κάθε μάχη. Τέτοια περίπτωση είναι και αυτή του Λεονάρντο Κούτρη, με τον 24χρονο μπακ για την ώρα να μετρά ελάχιστο χρόνο συμμετοχής.

Αυτό όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του ο «Κόκκινος Πρωταθλητής» αναμένεται να αλλάξει. Ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να εκμεταλλευτεί με τον ίδιο τρόπο τόσο τον Λεονάρντο Κούτρη, όσο και τον Κώστα Τσιμίκα. Η εξέλιξη του δεύτερου συ’γκριτικά με πέρυσι έχει φέρει χαμόγελα στον Πειραιά, με διοίκηση και τεχνική ηγεσία να πιστεύουν πως ο νεαρός έχει ακόμη μεγαλύτερα περιθώρια εξέλιξης.

Κούτρης με ΟΦΗ, Τσιμίκας με Μπάγερν

Το ρεπορτάζ τονίζει πως ο Πέδρο Μαρτίνς σκοπεύει από εδώ και πέρα να μοιράσει τον χρόνο στην θέση του αριστερού οπισθοφύλακα. Έτσι, ο Λεονάρντο Κούτρης αρχίζει να ενεργοποιείται αρχής γενομένης από το παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στον ΟΦΗ. Αντίθετα, τρεις ημέρες αργότερα θέση στα αριστερά της άμυνας θα αναλάβει ο Κώστας Τσιμίκας.

Ούτως ή άλλως ο Τσιμίκας δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα με τους Κρητικούς, λόγω ενός παλιού κανονισμού της ΕΠΟ, σύμφωνα με τον οποίο, όταν ένας παίκτης χάνει ματς της Εθνικής εξαιτίας τραυματισμού δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον επόμενο αγώνα της ομάδας του.  Στον Ολυμπιακό όπως και να χει θέλουν να επαναφέρουν τον Κούτρη στο προσκήνιο δίνοντας του αγωνιστικό χρόνο, τον οποίο από την αρχή της σεζόν έχει χάσει από τον Τσιμίκα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments