Αθλητισμός

ΠΑΟΚ : Αναθερμαίνεται το ενδιαφέρον για Κουρμπέλη

ΠΑΟΚ : Αναθερμαίνεται το ενδιαφέρον για Κουρμπέλη
ΠΑΟΚ: Ανοιχτό παραμένει το ποδοσφαιρικό μέλλον του αρχηγού του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Κουρμπέλη, με τον ποδοσφαιριστή εκτός από την προοπτική του εξωτερικού να βολιδοσκοπείται έντονα και από τον «Δικέφαλο του Βορρά».

ΠΑΟΚ: Η παραμονή του Δημήτρη Κουρμπέλη στον Παναθηναϊκό δεν δείχνει να πτοεί την διοίκηση του ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay η πλευρά του παίκτη διατηρεί σταθερά την προοπτική μιας μεταγραφής στο εξωτερικό. Κατά καιρούς σύλλογοι από την Ιταλία και την Γερμανία έχουν δείξει το ενδιαφέρον τους για τον έμπειρο μέσο, με τον τελευταίο όμως ακόμη να μην έχει στα χέρια του την πρόταση που θέλει.

Στο παιχνίδι κατά το δημοσίευμα παραμένει σταθερά και ο ΠΑΟΚ, με τους Πρωταθλητές Ελλάδας να τον θεωρούν ως ιδανική λύση στα χαφ. Η εμπειρία του 25χρονου αλλά και η μαχητικότητα που διαχρονικά τον διακρίνει είναι στοιχεία που κερδίζουν τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη. Στην Τούμπα η επιστροφή του Μαουρίτσιο θα επαναφέρει την ομάδα στην σταθερότητα στην μεσαία γραμμή. Τουλάχιστον αυτό περιμένουν, σκεπτόμενοι πάντα την περασμένη εκπληκτική σεζόν του Βραζιλιάνου.

Συνεχίζει το έντονο “φλερτ” με Κουρμπέλη ο ΠΑΟΚ

Στον Παναθηναϊκό κατανοούν πως ο αρχηγός τους είναι από τους ποδοσφαιριστές που δύσκολα θα παραμείνει και την επόμενη σεζόν. Παρόλα αυτά καθιστούν σαφές πως για να δώσουν την συγκατάθεσή τους θα πρέπει ο εκάστοτε ενδιαφερόμενος να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να είναι ο εκλεκτός της υπόθεσης, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ο σύλλογος κινείται ήδη προς αυτή την κατεύθυνση. Το πρέσινγκ προς την πλευρά του παίκτη δείχνει να έχει αποτέλεσμα, όμως δεν παύει ακόμη να είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments