Αθλητισμός

Πέδρο Μαρτίνς: Στα γραφεία του Ολυμπιακού ο Πορτογάλος τεχνικός

Πέδρο Μαρτίνς: Στα γραφεία του Ολυμπιακού ο Πορτογάλος τεχνικός
Πέδρο Μαρτίνς: Ο τεχνικός των "Ερυθρόλευκων" το απόγευμα της Πέμπτης βρέθηκε στα γραφεία του Ολυμπιακού στο Πασαλιμάνι χωρίς μέχρι στιγμής να έχει δημοσιευθεί ο λόγος της επίσκεψης του.

Πέδρο Μαρτίνς: Κινητοποίηση στις τάξεις των «Ερυθρόλευκων» υπήρξε χθες το απόγευμα. Ο Πορτογάλος τεχνικός χωρίς ακόμη να έχει γίνει γνωστός ο λόγος επισκέφθηκε τα γραφεία του συλλόγου στο Πασαλιμάνι. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sportime η επίσκεψη του έμπειρου τεχνικού δεν έχει ακόμη αποκρυπτογραφεί.

Ο 49χρονος συνεχίζει με επιτυχία το έργο του στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού. Μέσα σε έναν χρόνο έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ισχυρό σύνολο που κοιτάει στα μάτια κάθε αντίπαλο τόσο σε Ελλάδα όσο και σε Ευρώπη. Ο Πορτογάλος χαίρει εκτίμησης τόσο του μεγαλομετόχου, Βαγγέλη Μαρινάκη όσο και του απαιτητικού φίλαθλου κοινού των Πειραιωτών, καθώς άπαντες βλέπουν στο χορτάρι τα αποτελέσματα της σκληρής δουλειάς.

Σκέψεις για ανανέωση συμβολαίου του Μαρτίνς

Η επίσκεψη του 49χρονου στα γραφεία της Ερυθρόλευκης ΠΑΕ μεταφράζεται και ως μια αρχή στις συνομιλίες για επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Στον Ολυμπιακό είναι δεδομένο πως θα ήθελαν τον Πορτογάλο για πολλά χρόνια ακόμη στο Λιμάνι. Οι «Ερυθρόλευκοι» παρουσιάζουν πολύ καλό πρόσωπο από το ξεκίνημα της σεζόν. Ξεκινώντας πολύ νωρίς για τα ελληνικά δεδομένα οι Πειραιώτες παρουσιάστηκαν έτοιμοι στην Ευρώπη προσπερνώντας όλα τα εμπόδια για να βρεθεί στο τέλος στους χρυσοφόρους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στόχος του Ολυμπιακού για την φετινή σεζόν είναι η επιστροφή στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου κατακτώντας πρωτάθλημα και κύπελλο. Στους Πειραιώτες ωστόσο δέλεαρ παραμένει μια καλή πορεία στην Ευρώπη με τα επόμενα παιχνίδια κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου να αναμένονται πως και πως.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments