Αθλητισμός

Ρούμπεν Σεμέδο: Στο στόχαστρο της Μπενφίκα το “θωρηκτό” του Ολυμπιακού

Ρούμπεν Σεμέδο: Στο στόχαστρο της Μπενφίκα το “θωρηκτό” του Ολυμπιακού
Ρούμπεν Σεμέδο: O Πορτογάλος αμυντικός του Ολυμπιακού έχει ξετρελάνει τους συμπατριώτες του με την Μπενφίκα να τσεκάρει ήδη τις προθέσεις των «Ερυθρόλευκων».

Ρούμπεν Σεμέδο: Ψηλά στην λίστα της  Μπενφίκα βρίσκεται ο Πορτογάλος αμυντικός του Ολυμπιακού. Οι πληθωρικές εμφανίσεις σε Ελλάδα και Τσάμπιονς Λιγκ έχουν εκτοξεύσει το όνομά του 25χρονου στόπερ στην αγορά με τον Ολυμπιακό να τρίβει τα… χέρια του. Στο Λιμάνι η αμυντική διάταξη του Πέδρο Μαρτίνς ξεκινά και τελειώνει με τον Σεμέδο, με τον τεχνικό των Πειραιωτών να παρουσιάζεται σε μικρό χρονικό διάστημα παρουσίας του στο Λιμάνι ως ο ηγέτης της ομάδας.

Η εξέλιξη του παρακολουθείται στενά και στην χώρα του. Μάλιστα, όπως δημοσιεύει σήμερα η πορτογαλική εφημερίδα «Record», η Μπενφίκα φλερτάρει με την περίπτωση του κεντρικού αμυντικού των «Ερυθρόλευκων». Στο Λιμάνι γνωρίζουν καλά πως αν ο παίκτης συνεχίσει σε αυτό το επίπεδο στο μέλλον – ίσως και άμεσο – να μην καταφέρουν να τον διατηρήσουν στις τάξεις τους. Ο Πορτογάλος με παραστάσεις σε μεγάλα πρωταθλήματα ήρθε στον Πειραιά για να δημιουργήσει ξανά τον μύθο του.

Η Μπενφίκα παρακολουθεί στενά την περίπτωση του Σεμέδο

Στον Ολυμπιακό διατηρούν σιγήν ιχθύος. Από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής κοιτά μονάχα την αγωνιστική άνοδο τόσο την δική του όσο και της ομάδας του. Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του ένα σκληρό και απαιτητικό πρόγραμμα σε Ελλάδα και Ευρώπη. Τα δύσκολα ξεκινούν το Σάββατο με τους «Ερυθρόλευκους» να αντιμετωπίζουν στον Πειραία τον ΟΦΗ. Τρεις μέρες αργότερα η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου στο στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Σεμέδο και σε αυτά τα παιχνίδια θα αποτελέσει τον βράχο της αμυντικής διάταξης του Ολυμπιακού. Λέτε οι Πορτογάλοι να σταματήσουν να παρακολουθούν την εξέλιξη του;

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments