Ελλάδα

Βόλος: Πέθανε η γυναίκα που προσπάθησε να σώσει ο βουλευτής της ΝΔ

Βόλος: Πέθανε η γυναίκα που προσπάθησε να σώσει ο βουλευτής της ΝΔ
Βόλος: Την μάχη με την ζωή έχασε μια γυναίκα στον Βόλο, αφήνοντας την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο. Πριν διακομισθεί εκεί, ο βουλευτής της ΝΔ , Κώστας Μαραβέγιας προσπάθησε να την σώσει όντας στο ίδιο σημείο όπου η ίδια κατέρρευσε.

Βόλος: Τραγικό τέλος είχε το περιστατικό που έλαβε χώρα χθες βράδυ στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας με πρωταγωνιστή τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Μαραβέγια και μια άτυχη γυναίκα. Η 60χρονη έπαθε ανακοπή καρδιάς και την ώρα που βρισκόταν στο αυτοκίνητο μαζί με το σύζυγό της στο δρόμο προς το νοσοκομείο δεν άντεξε και λιποθύμησε. Ο άνδρας της κάλεσε άμεσα σε βοήθεια με τους πολίτες να σπεύδουν στο σημείο. Ανάμεσά τους ο βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Μαραβέγιας, ο οποίος της παρείχε τις πρώτες βοήθειες μέχρι το ασθενοφόρο την οδηγήσει στο νοσοκομείο της πόλης.

H 60χρονη γυναίκα, άφησε την τελευταία της πνοή, το βράδυ της Πέμπτης στο νοσοκομείο του Βόλου. Είχαν προηγηθεί δραματικές προσπάθειες για να κρατηθεί στη ζωή, με τον βουλευτή της ΝΔ, Κώστα Μαραβέγια, να της δίνει τις πρώτες βοήθειες. Η γυναίκα είχε πάθει ανακοπή καρδιάς και την μετέφερε ο σύζυγός της με το αυτοκίνητό του στο νοσοκομείο του Βόλου. Όμως στα μισά της διαδρομής, η γυναίκα έχασε τις αισθήσεις της και κατέρρευσε.Ο σύζυγος της 60χρονης ακινητοποίησε το αυτοκίνητο που οδηγούσε στην οδό Σωκράτους και άρχισε να καλεί σε βοήθεια όταν διαπίστωσε ότι η σύζυγός του είχε καταρρεύσει.

Στο σημείο ήταν παρών ο γιατρός και βουλευτής Μαγνησίας, Κωνσταντίνος Μαραβέγιας, ο οποίος την υπέβαλε σε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, κάτω ακριβώς από το γραφείο του στη διασταύρωση των οδών Τοπάλη και Σωκράτους. Ο βουλευτής της ΝΔ παρέμεινε στο σημείο, μέχρι να φτάσει ασθενοφόρο. Δυστυχώς οι προσπάθειες των γιατρών στο νοσοκομείο, δεν απέδωσαν και η γυναίκα «έφυγε» από τη ζωή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments