Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Στο επίκεντρο το προσφυγικό

ΣΥΡΙΖΑ: Στο επίκεντρο το προσφυγικό
ΣΥΡΙΖΑ: Με θέματα που τρέχουν σχετικά με τις πολιτικές εξελίξεις συνεδριάζει αυτή την ώρα η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ.

ΣΥΡΙΖΑ: Οι 100 ημέρες κυβέρνησης ΝΔ, το νέο αναπτυξιακό νομοσχέδιο και το προσφυγικό είναι μερικά από τα κύρια θέματα που θα συζητηθούν στην σημερινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος. Περνώντας στην πλευρά της αντιπολίτευσης, στον ΣΥΡΙΖΑ θεωρούν ως ένα αρκετά σημαντικό θέμα μια πρώτης τάξεως αποτίμησης του έργου που έχει δείξει από την εκλογή της μέχρι σήμερα η νέα κυβέρνηση υπό την ηγεσία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στην συζήτηση που λαμβάνει χώρα αυτή την ώρα στα γραφεία του κόμματος, κύρια θέματα εκτός αυτών της πολιτικής επικαιρότητας στο τραπέζι θα πέσουν και τα εσωκομματικά με πρώτο και κύριο την ηλεκτρονική πλατφόρμα που υλοποιήθηκε με σκοπό την εγγραφή νέων μελών στο κόμμα. Ο νέος ιστότοπος λειτουργεί από την Τρίτη με τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ να έχουν μαζικά την δυνατότητα να εγγραφούν στο κόμμα. Στόχος όπως έχει θέσει με δηλώσεις του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας είναι αύξηση των μελών μέσω του καλέσματος όλου του προοδευτικού φάσματος.

Προσφυγικό και αναπτυξιακό νομοσχέδιο στο επίκεντρο της συζήτησης

Στα πολιτικά, ιδιαίτερη μνεία αναμένεται να δοθεί και στο θέμα του προσφυγικού, ένα θέμα που καίει τόσο την Ελλάδα όσο και την υπόλοιπη Ευρώπη. Η εισβολή στη Συρία προκάλεσε αναζωπύρωση του θέματος, με χιλιάδες μετανάστες να εγκαταλείπουν την περιοχή αναζητώντας μέσω της Ευρώπης σανίδα σωτηρίας.

Τέλος, το αναπτυξιακό νομοσχέδιο το οποίο φέρνει η Κυβέρνηση είναι ένα από τα σημεία στα οποία η αντιπολίτευση επιθυμεί να σταθεί ιδιαίτερα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments