Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή (18/10/19)

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή (18/10/19)
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Παρασκευή (18/10/19).

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Παρασκευή (18/10/19).

  • Κριός

Θα χρειαστεί να είστε λίγο επιπλέον υπομονετικοί με το ταίρι σας τώρα. Δεν πρέπει να ανησυχείτε… Αλλά θα πάρει περισσότερο χρόνο για να ετοιμαστείτε και να ανοιχτείτε, ενώ μπορεί να ανυπομονείτε λιγάκι.

  • Ταύρος

Είναι η τέλεια ημέρα για ένα ρομαντικό ραντεβού ή ένα γρήγορο ταξίδι: Έχετε ακριβώς τη σωστή διάθεση. Και ο σύντροφός σας θα πρέπει να ανταποκριθεί όταν προτείνετε κάτι διασκεδαστικό ή ήσυχο. Κρατήστε το προσωπικό και ευχάριστο.

  • Δίδυμοι

Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι ο αγαπημένος/η σας ξέρει ότι μπορείτε να χειριστείτε τα σοβαρά πράγματα καθώς και τις καλές εποχές. Έτσι αξίζει να προσπαθήσετε να καλλιεργήσετε ένα νέο είδος εστίασης, στα θέματα που έχουν μεγαλύτερη σημασία.

  • Καρκίνος

Οι δυο σας χρειάζεστε κάποια κοινωνική εκδήλωση για να αναθερμάνετε το κλίμα μεταξύ σας. Γι’ αυτό ας έχετε τουλάχιστον το νου σας, έναν χορό ή κάποια παρόμοια δραστηριότητα. Ένα πάρτι θα ήταν τέλειο!

  • Λέων

Μια σύγκρουση θα μπορούσε να είναι πολύ δύσκολη τώρα. Γι’ αυτό προσπαθήστε να μην ξεπεράσετε τίποτα περισσότερο από τα πραγματικά σοβαρά. Θα είναι καλύτερα να κατασταλάξουν τα όποια αρνητικά συναισθήματά σας για λίγες μέρες και μετά να τα θίξετε.

  • Παρθένος

Πρέπει να εισαγάγετε κάποιο νέο στοιχείο στη σχέση σας. Δεν χρειάζεται να είναι κάτι μεγάλο, όπως το να αλλάξει η πορεία της ζωής σας για πάντα… Αλλά θα πρέπει να είναι κάτι σημαντικό.

  • Ζυγός

Οι δυο σας τα πηγαίνετε καλά και ίσως θέλετε να χωθείτε στο κουκούλι σας και να αγνοήσετε τον υπόλοιπο κόσμο. Προσπαθήστε να διατηρήσετε τα πάντα σε ισορροπία, όμως – το χρειάζεστε!

  • Σκορπιός

Η σημερινή κατάσταση μπορεί να σας φαίνεται απολύτως απελπιστική, αλλά δεν είναι. Θα είστε σε θέση να εντοπίσετε την τέλεια λύση, εφόσον πιστεύετε ότι είναι εφικτή.

  • Τοξότης

Οι σχέσεις δεν είναι μόνο για λουλούδια και πυροτεχνήματα, φυσικά. Και αυτή είναι μία από εκείνες τις ημέρες, που είναι απλώς αδιάφορες και κοινότυπες… Αλλά ακόμα υπέροχες, χάρη σε αυτό που έχετε μεταξύ σας!

  • Αιγόκερως

Μπορεί να είστε μακριά από τα παιδιά ή να έχετε όσα μπορείτε να χειριστείτε. Αλλά κάπως τα παιδιά θα αποτελέσουν ένα κομμάτι της ζωής σας τώρα. Θα πρέπει να είναι καλές στιγμές για όλους εσάς.

  • Υδροχόος

Μαθαίνετε όλο και περισσότερα για το ταίρι σας και τους μηχανικούς της σχέσης σας. Έτσι βελτιώνετε τα πάντα, βήμα προς βήμα. Είναι μια καλή στιγμή για να αναδείξετε τη σχέση σας λίγο περισσότερο.

  • Ιχθύες

Η καλλιτεχνική σας πλευρά είναι σε έξαρση αυτή την περίοδο. Θα είναι πολύ ωραίο να κάνετε κάτι σχετικό για το ταίρι σας: Να πάτε μαζί σε μια γκαλερί ή σε μια παράσταση που σας ενθουσιάζει. Θα το λατρέψει έτσι κι αλλιώς!

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments